Baby Innovation Award 2017: De nominaties

De nominaties voor de Baby Innovation Award 2017 zijn bekend. Een vakjury beoordeelde vorige week tientallen nieuwe producten. Van praktische producten voor mama en baby, tot de nieuwste technologische snufjes en oude producten in een geheel nieuw jasje; alles kwam voorbij op de jurydag.

Green Award
Naast de normale nominaties is er voor het tweede jaar op rij een speciale Green Award, voor de merken die bijzonder uitblinken op het gebied van duurzaamheid of bijvoorbeeld materiaalkeuze. Dit jaar zijn hiervoor genomineerd: Verhip Babykleding, Lemodi kindermeubelen en Natural Birthing Company van Pure Beauty Brands.

Nominaties
De overige nominaties bevinden zich in de categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decorations en Toys & Gifts. Door de vakjury werd gelet op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design, vakmanschap en veiligheid. Bekijk alle genomineerde producten op www.babyinnovationaward.nl.

Stemmen
Half januari beoordelen moeders de producten op de Mama Jurydag. Daarnaast kan iedereen in Nederland vanaf 12 december online stemmen. De stemmen van de vakjury, Mama Jurydag en online stemmers bepalen samen wie de winnaars worden. Deze worden bekendgemaakt op de eerste dag van de Negenmaandenbeurs (22 t/m 26 februari 2017). Daar zijn bovendien weer álle genomineerde producten te zien op het Baby Innovatie Plein.

Over Baby Innovation Award
De Baby Innovation Award is een initiatief van het vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en fabulous mama & family. De vakjury bestaat dit jaar uit: fabulous mama & family, Consumentenbond, TNO, Buro Raak, Babypark, PR-Bureau De Perswinkel en adviserend: VeiligheidNL en BabyBeGood.

Download high-res beeld in beeldbank De Persbeeldwinkel

Genomineerden

2017-nom