Persbericht: Bälla-boo, mode voor kleine meisjes én jongens

TillyTilly.com verkoopt als enige in Nederland de complete collectie Bälla-Boo. Dit kleurrijke Zweedse merk bestaat uit vrolijke jumpsuits, truitjes, rompers, tops en pofbroeken in unisex-modellen, dus voor jongens én meisjes. De effen gekleurde kleding is afgewerkt met een contrasterende kleur bij de boorden en biezen. Gewaagde kleurencombinaties als blauw met oranje, groen met fuchsia en fuchsia met oranje zijn onderling uitstekend te combineren en dankzij het opvallende uiterlijk is dit merk zeer onderscheidend.

Bälla-Boo is een bijzonder duurzaam merk, fair trade geproduceerd, gemaakt van 100% biologische stoffen en zeer goed voor hun personeel. De kleding is stap voor stap met liefde gemaakt en dat is te zien!

Verantwoorde kleurrijke kinderkleding
Het is geen toeval dat Bälla-Boo bij TillyTilly.com te koop is. De webshop kiest bewust voor kleur en vrolijkheid, maar niet ten koste van alles. Goede arbeidsomstandigheden en verantwoorde, duurzame productiemethoden zijn belangrijke voorwaarden voor  opname in het assortiment. Dit resulteert in een webwinkel vol verantwoorde, kleurrijke kinderkleding.

De gehele collectie Bälla-Boo is in Nederland exclusief bij Tillytilly.com te koop.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of de aanvraag van materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.