Beeldbank

Heb je mooi high-res beeld van je producten en wil je graag een plek in beeldbank De Persbeeldwinkel en jouw product in de bladen? Dat kan!

De Persbeeldwinkel: Dé beeldbank voor trend- en shoppingpagina’s.

Deze beeldbank staat bomvol met de nieuwste producten van webwinkels en merken op het gebied van wonen, stationery, kinderen, duurzaam en nog veel meer. Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen in deze database met een eigen account gratis high-res beeld downloaden.

  • Kies voor een los beeldbankpakket van high-res beeld in De Persbeeldwinkel. Het beeld staat een halfjaar online in deze persdatabase. Redacteuren van bladen, kranten en blogs zoeken in de beeldbank naar nieuwe producten, zoeken specifiek op thema of vullen hun trendpagina’s op kleur. Bij iedere download door de pers krijg je van ons bericht, zodat je zelf alle komende publicaties in de gaten kunt houden. We kijken mee met de selectie van het beeld en adviseren welke beelden het meest geschikt zijn qua timing en kwaliteit. Verkoopinformatie voor bij het beeld lever je zelf aan.
  • Publiciteit in Duitsland! We verzenden daar persberichten en hebben sinds september 2017 ook een volledig Duitse beeldbank: Pelipress.com. Is jouw website in het Duits of eventueel Engels te lezen? Lees dan zeker even verder.

Wil je meer dan alleen beeld in de beeldbank? Bekijk al onze diensten.

PBW_banner_4