Persbericht: Bijzonder slapen, wonen en spelen dankzij Kindernestje

Dromen komen uit
Wie een origineel bed zoekt, moet eens bij Kindernestje.nl gaan kijken. Sinds dit jaar maken ze met liefde en vakmanschap de meest exclusieve baby- en kinderbedden. Naast de verschillende bedden uit voorraad bouwen ze ook bedden op aanvraag. Een boomhut, kasteelbed, of een boot als bed? Bij Kindernestje kan het allemaal, in houtsoort naar keus en vervolgens blank geleverd of beschilderd. Geheel op maat maken ze met behulp van ambachtelijk handwerk unieke bedden en laten hiermee de dromen van kinderen tot 12 jaar uitkomen. Veel bezoekers wisten kindernestje al te vinden het afgelopen jaar, nu is het de beurt aan de media.

Zitten voor de kleintjes
In het grote assortiment van Kindernestje zit ook een kinderpicknicktafel, in drie verschillende kleuren beits te bestellen. Leuk voor buiten op het terras of binnen als knutseltafeltje. De kinderpicknicktafel is wederom helemaal zelfgemaakt, net als de vrolijke kleine kinderkrukjes met stoffering naar keuze. Een paar van deze krukjes samen aan een klein sloophouten tafeltje en het kinderfeest is compleet. Geen dertien in dozijn of fabrieksproductie, maar stuk voor stuk handgemaakt. Met de originele mogelijkheid om als klant zelf een krukje te pimpen, kies op de website uit al de verschillende mogelijkheden stof en lintjes en krijg een eigen ontworpen krukje thuisgestuurd.

Spelen en opbergen

Bij een webwinkel met houten spullen hoort natuurlijk ook houten speelgoed. Lopen op grote stelten of op grote houten blokken aan een touwtje. En na het spelen al het speelgoed weer netjes opruimen in de grote sloophouten opbergkist, ook geheel uniek te maken met naam of speciale washing. Als alles opgeruimd is, kunnen alle kleren aan een van de bijzondere boomkapstokken in de kinderkamer en gaat je kindje lekker dromen zijn grote boomhutbed.

Update 19 september 2011: De webwinkel van Kindernestje is gesloten. Het laten maken van meubels op maat/spuiten van meubels kan nog wel via hun de nieuwe site: www.hjmeubelmakerij.nl

Op zoek naar nog meer persberichten met thema wonen? Bekijk de tag wonen.