Feest bij De Persbeeldwinkel

Onderstaande wedstrijd is afgelopen, inzenden kan niet meer -> alle inzendingen *klik*

3 september – Hoera! De Persbeeldwinkel bestaat 2 jaar vandaag. De beeldbank staat nog steeds bomvol met de nieuwste producten van webwinkels en merken op het gebied van wonen, stationery, kinderen, duurzaam en nog veel meer. Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen in deze database met een eigen account gratis high-res beeld downloaden én dat doen ze, met inmiddels bijna 300 gebruikers is het een dagelijkse stroom aan downloads voor de beelden die online staan. Heel populair is bijvoorbeeld het zoeken op kleur, voor de mooiste trendpagina’s in de bladen.

Tijd voor wat statistieken:
295 gebruikers
3308 downloads
momenteel persbeeld van 161 verschillende webwinkels online,
met 481 verschillende merken.
Beeld staat een halfjaar online, dus de doorloop is enorm, maar aan de achterkant is vandaag persbeeld 4881 (!!!) online gegaan.

Reden voor een feestje of leuker nog: een feestelijke actie, want zonder jullie was het nooit zo’n succes geworden. Wil jij kans maken op een S-pakket (9 beelden) ter waarde van € 160,- in onze beeldbank voor de pers? Lees dan verder!

Vier jij ons feestje mee? Twitter/facebook/instagram erop los, gebruik hashtag #persbeeldwinkel en mention @perswinkel, de meest originele felicitatie mag 9 beelden in onze beeldbank plaatsen, een halfjaar lang beschikbaar voor de pers. Je hebt twee weken de tijd om iets origineels te bedenken en je mag zo vaak meedoen als je wilt, op 17 september maken we na ons team-overleg de winnaar bekend.

Dus:

Wat moet (mag!) je doen?
– Twitter/facebook/instagram erop los met een originele felicitatie, tekst, beeld, verzin het maar en vooral: verras ons!
– Gebruik hashtag #persbeeldwinkel en mention @perswinkel.

Wat win je?
– De meest originele felicitatie mag 9 beelden in onze beeldbank plaatsen, een halfjaar lang beschikbaar voor de pers.

Voorwaarden:
– Je mag meedoen t/m 16 september
– Je mag zo vaak meedoen als je wilt.
– Beeld (en tekst) lever je na winnen uiteraard zelf aan en moet aan de eisen van de beeldbank voldoen.
– We kiezen met ons team een winnaar op 17 september.

Uiteraard krijgen inzendingen de nodige aandacht via onze socialmedia-kanalen.

We zijn benieuwd!!

DePersbeeldwinkel_2jaar