Hoera! De Perswinkel bestaat 1 jaar!

In oktober bestaat De Perswinkel precies 1 jaar. Een jaar dat begon met een enkel persbericht voor Musjes.com en eindigde met een vijftigtal klanten, groot en klein. Dankzij de ondersteuning van enkele freelancers vertegenwoordigt De Perswinkel als PR-bureau inmiddels een scala aan webwinkels, merken, distributeurs en agenten met vooral producten in de thema’s: kinderen, wonen en duurzaamheid.

Wie jarig is trakteert!
Speciaal voor het 1-jarig bestaan van De Perswinkel was ik op zoek naar iets bijzonders om te trakteren.  Online ontdekte ik de eerste Nederlandse koekjesshop op Etsy met prachtige koekjes. Na een uitgebreide smaaktest bleken ze nog lekker ook! Zelfs de service was geweldig, want een makkelijke klant was ik niet. Ik zag teveel plastic en wilde graag biologische ingrediënten voor de koekjes. Niets was Maaike van Mjammie Koekjes teveel, ze gooide er haar hele bedrijfsvoering voor om en bakte maar liefst 1358 koekjes speciaal voor De Perswinkel. Wie weet vind je ze ook bij jou in de brievenbus? Ik hoop dat ze je zullen smaken. Ongelofelijk bedankt voor dit fantastische eerste jaar!

– Marianne –

P.S. Omdat ze het verdient volgt nu nog een extra promo voor Maaike van Mjammie Koekjes. Het was haar eerste groter order, maar ik hoop dat er nog velen zullen volgen. Lees hier hoe ze stap voor stap de koekjes maakte. Je vindt haar natuurlijk op Etsy en sinds deze week ook op facebook & twitter.

6 antwoorden
 1. Musetta
  Musetta zegt:

  Als allereerste klant van de Perswinkel vind ik het hartstikke stoer dat je in 1 jaartje zo’n knoepert van een bedrijf hebt weten op te zetten! Supergaaf en ik ben erg blij met alle diensten die je me levert en de koekjes zijn erg lekker, de halve doos is alweer leeg (kinderen eten ook mee)! Op naar het tienjarige jubileum? 🙂

  Liefs! Musetta

 2. Vera
  Vera zegt:

  Wauw! Gefeliciteerd en wat is dat jaar snel omgevlogen…

  Ik proost op nog een aantal jaren geweldige samenwerking!

  Groetjes Vera

 3. Tjitske Nijeboer
  Tjitske Nijeboer zegt:

  Wat een ontzettend leuke verassing vonden wij vandaag in de brievenbus. Van harte gefeliciteerd met je jubileum.
  Leuk dat we je net hebben leren kennen! We zien uit naar een leuke samenwerking.

  groetjes,

  Tjitske

 4. Marja van de Nes
  Marja van de Nes zegt:

  Gefeliciteerd, Marianne, het is altijd prettig om met je samen te werken. Dank je wel voor de prachtige koekjes. Geproefd zijn ze nog niet, ik wilde eerst van de aanblik genieten, dus heb iedereen bevolen eraf te blijven…
  Op naar het volgende jubileum!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.