Persbericht: IQambia presenteert zich op Kind & Jugend

Na een vliegende start presenteert het nieuwe bedrijf IQambia zich op Kind & Jugend officieel als agentschap voor kinderkleding en distributeur van baby- en kinder(kleding)accessoires in Europa. In Keulen is IQambia van 16-19 september voor het eerst te zien. IQambia staat voor IQ en Cambia. Handige, intelligente producten die een verandering aanbrengen bij je thuis. Al vele afzakbroeken werden verleden tijd door de halve riem Dapper Snappers en de innovatieve mimiTENS-wantjes met lange stretchmouw blijven goed zitten, waardoor kinderhanden voortaan altijd heerlijk warm blijven.

Veel Europese kledingmerken
Naast de praktische producten heeft eigenaar Musetta Blaauw indrukwekkende kledingmerken aan zich weten te binden, zoals Sture & Lisa, L’Asticot en BORNSAGE. Allen met de nadruk op comfort, design, duurzaamheid en hoe kan het ook anders; functionaliteit. Het jonge frisse Zweedse merk Sture & Lisa biedt een bescheiden collectie vrolijke rompers en jumpsuits. De drukke prints van Sture & Lisa staan in schril contract met de effen, zachte organic babykleding van BORNSAGE. Ook de praktische oplossingen van het Zwiterse merk L’Asticot passen goed bij de filosofie van IQambia. Een extra lange rits zorgt er bijvoorbeeld voor dat de tuinbroeken gemakkelijk aan en uit te trekken zijn en hippe kniestukken verstevigen de knieën en ellebogen.

mimiTENS kanshebber Innovation Award
De wantjes van mimiTENS zijn kanshebber voor het winnen van de Innovation Award van Kind & Jugend. Inmiddels doorstonden ze de eerste selecties en zijn in de laatste fase van de beoordeling beland. Kind & Jugend maakt op 31 augustus de definitieve genomineerden van de Innovation Award bekend.

Meer informatie
Meer informatie en een overzicht van alle merken en producten is te vinden op: iqambia.com.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of de aanvraag van materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.