Persbericht: Kleurrijke webshop met showroom: Kiwikids

Bezoek op Flavourites Live de stand van Kiwikids.nl: een online shop met showroom in Lisse met houten speelgoed, kinderkameraccessoires en leuke cadeautjes.

Houten speelgoed uit Nieuw Zeeland
Het idee voor Kiwikids ontstond 3 jaar geleden in Nieuw Zeeland en nog steeds is dit merkbaar aan het assortiment. De mascotte van de shop is de Kiwi Bee, een houten bijtje om vooruit te trekken aan een touw. Maar bij Kiwikids is nog veel meer houten speelgoed te vinden, zoals mooi gekleurde voertuigen. Deze eenvoudige ontwerpen van Bajo hebben handige vormen om vast te houden voor de allerkleinsten.

Kinderkameraccessoires
Voor kinderkameraankleding bent u bij Kiwikids ook aan het juiste adres, in het assortiment zit bijvoorbeeld beddengoed, muurstickers, kussens en opbergmanden. Erg bijzonder voor aan de muur in de kinderkamer is een grote stoffen wereldkaart, verkrijgbaar in twee maten: 90x120cm en 170x240cm. Vrolijk en leerzaam met heel veel vilten (vingerpop)figuren, die met klittenband op de kaart te bevestigen zijn. Naast de kaarten heeft Kiwikids ook een opblaasbare wereldbol om op te hangen in de kinderkamer, wederom met vilten poppetjes en dieren met klittenband. Kinderen leren hierdoor op een speelse manier over de wereld en de bewoners ervan.

Leuke cadeaus: Miho, Whishbonebike & Ezyroller
Als een van de eersten in Nederland verkocht Kiwikids Miho Design uit Italië: houten vogelhuisjes, hertenkoppen en krukjes, een explosie van kleur en design. Inmiddels is Miho ook door het grote publiek ontdekt en wordt het dé trend van dit najaar genoemd.

De Wishbonebike is Nieuw-Zeelands design op z’n best. Deze unieke loopfiets begint als loopdriewieler voor kindjes vanaf 1 jaar. Door een achterwiel te verwijderen gaat de Wishbonebike verder als gewone loopfiets, met handig verstelbaar zadel, zodat kinderen tot 5 jaar erop kunnen fietsen.

Voor de oudere kinderen (4-14 jaar) is er de Ezyroller, door hierop te gaan zitten en met hun voeten de duwstang (tevens stuur) te bewegen, glijdt de Ezyroller laag over de grond snel vooruit.

Showroom
Showroom (100 m2!) en bezoekadres: Heereweg 433b, Lisse.
De showroom is elke maandag open van 10.00 uur tot 14.30 uur. Op andere dagen alleen open op afspraak, ook in het weekend en ‘s avonds.

Telefoonnummer: 0252-419343 / 06-24224537 www.kiwikids.nl.

Flavourites Live 19-21 november 2010

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of de aanvraag van materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.