Persbericht: Lucky Boeddha presenteert nieuwe collectie gelukskettingen

Online winkel Lucky Boeddha presenteert een nieuwe collectie unieke kettingen van edelstenen, met hieraan een Boeddha-geluksamulet bevestigd. Inspiratiebron voor de sieraden vormen de kleuren en leefwijze van het verre India. De edelstenen hebben elk hun eigen betekenis en de boeddha-amulet staat voor geluk en bescherming.

Werking van de Boeddha-amulet
Achter elk amulet, afkomstig uit Thailand, schuilt een verhaal. De kracht van een amulet wordt toegekend aan de zegening van de monnik die hem heeft vervaardigd. Een amulet is meestal gemaakt van klei en vaak zijn er gezegende en geheime ingrediënten in verwerkt zoals bloemen, kruiden, hars en kristal. Dit biedt de drager bescherming en geluk.
De Boeddha-amulet kan echter ook heel praktisch werken. Vaak wordt deze natuurstenen ketting aangeschaft met een speciale gedachte of een speciaal doel. Het amulet om de hals herinnert de eigenaar keer op keer aan dit oorspronkelijke doel en biedt hierdoor steun en kracht.

Unieke exemplaren
Van elk kettingontwerp is er maar één, dus de koper heeft altijd gegarandeerd een uniek exemplaar. Lucky Boeddha maakt ook kettingen in opdracht en een bestaand ontwerp kan in overleg naar wens worden aangepast. Bij de Lucky Boeddha-ketting hoort een kleurrijk, gratis sieradenetui om de ketting tussen het dragen door veilig op te bergen. Met de aankoop van een ketting steunt de drager bovendien een goed initiatief: Mama cash, voor vrouwen/moeders die het moeilijk hebben.

Bekijk alle kettingen op www.luckyboeddha.nl of bezoek (op afspraak) het atelier in Amsterdam.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.