Persbericht: Nieuw concept: maak een persoonlijke VisualBite

Gesproken tekst abstract aan de muur
Een bijzonder geluidsmoment voor altijd vereeuwigen? Dat kan door er een VisualBite van te maken: een grafische print van een geluidsfragment. Dit gloednieuwe concept is sinds deze maand op de markt en uniek in Nederland.

Geluid aan de muur
Of het nu gaat om baby’s eerste woordje, een ja-woord of liefdesverklaring, met de website van VisualBite hangt het binnen no-time aan de muur. Door geluidsgolven in beeld om te zetten ontstaat een uniek grafisch kunstwerk van een persoonlijk moment.

Denk bijvoorbeeld aan fragmenten van doopsels, huwelijksgeloften, lievelingsliedjes of diploma-uitreikingen. Naast persoonlijke geluidopnames is het ook mogelijk om te kiezen uit de collectie standaard geluidsfragmenten op de site, zoals beroemde uitspraken van Dr Martin Luther King en Neil Armstrong, inspirerende spreuken en verjaardagswensen. Door toepassing van verschillende kleuren en accenten zijn geen twee kunstwerken hetzelfde.

Hoe werkt het
Upload heel eenvoudig een persoonlijk geluidsfragment naar de website en personaliseer het kunstwerk geheel naar wens door het kiezen van kleuren en accenten én door de verhoudingen aan te passen. Tevreden over het resultaat? Kies dan het materiaal en formaat, bestel en laat het eindresultaat thuisbezorgen. Zo ontstaat een VisualBite, een stukje betekenisvolle abstracte kunst voor aan de muur, binnen of buiten (afhankelijk van materiaalkeuze).

Kijk voor alle mogelijkheden op www.visualbite.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van Visualbite in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.