Persbericht: Nieuw concept VisualBite: huwelijksherinneringen abstract aan de muur

Een bijzonder geluidsmoment voor altijd vereeuwigen? Dat kan door er een VisualBite van te maken: een grafische print van een geluidsfragment. Dit gloednieuwe concept is sinds deze maand op de markt en uniek in Nederland.

Geluid aan de muur
Of het nu gaat om het ja-woord, bijzondere huwelijksgeloften of een liefdesverklaring, met de website van VisualBite hangt het binnen no-time aan de muur. Door geluidsgolven in beeld om te zetten ontstaat een uniek grafisch kunstwerk van een persoonlijk moment. Denk bijvoorbeeld aan geluidsfragmenten van de huwelijksceremonie, een toost op het huwelijkspaar of de eerste dans van bruid en bruidegom. Al deze bijzondere geluiden kan men nu zelf op de website van VisualBite omzetten in grafisch beeld. Door toepassing van verschillende kleuren en accenten zijn geen twee kunstwerken hetzelfde. Overigens is het ook mogelijk om te kiezen uit de collectie standaard geluidsfragmenten op de site, bestaande uit beroemde quotes, inspirerende spreuken en verjaardagswensen.

Hoe werkt het
Upload heel eenvoudig een persoonlijk geluidsfragment naar de website en personaliseer het kunstwerk geheel naar wens door het kiezen van kleuren en accenten én door de verhoudingen aan te passen. Tevreden over het resultaat? Kies dan het materiaal en formaat, bestel en laat het eindresultaat thuisbezorgen. Zo ontstaat een VisualBite, een stukje betekenisvolle abstracte kunst voor aan de muur, binnen of buiten (afhankelijk van materiaalkeuze).

Kijk voor alle mogelijkheden op www.visualbite.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van Visualbite in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.