Persbericht: Nieuw houten speelgoed Maya Organic

Nieuw dit jaar in Nederland is het speelgoed van Maya Organic, verkrijgbaar bij Hip & Eco. Maya Organic is educatief en uitdagend speelgoed uit India. De eenvoud daagt uit tot creativieit, het kind oefent de oog-handcoördinatie en leert spelenderwijs de kleuren. Het speelgoed is geverfd met kleuren uit planten-extracten en gelakt met een natuurlijke lak, 100% gifvrij en hierdoor veilig voor baby’s en kinderen. Maya Organic is gemaakt van hout uit speciaal daarvoor aangelegde bossen en zelfs de verpakking is volledig gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met soja-inkt. Hartstikke veilig en verantwoord dus.

Verantwoord Hip & Eco
Hip & Eco verkoopt naast speelgoed ook kleding, accessoires en kraamcadeaus. Alle artikelen bij Hip & Eco zijn fairtrade geproduceerd, 100% kinderarbeid-vrij, gemaakt van organic cotton (biologisch katoen) en/of ecologisch geverfd & gewassen. Sommige merken van deze webwinkel maken hun kleding van gerecycelde PET-flessen of hebben het Oeko-Texkeurmerk, wat betekent dat ze geen schadelijke stoffen bevatten.

Tree

Tree Houten boom, bestaande uit 5 delen die op elkaar geplaatst kunnen worden. Zeer goed voor het herkennen van kleuren, vormen en de oog-handcoördinatie. Leeftijd: vanaf 12 mnd.

Ma Me Pa

Ma Me Pa Trekspeelgoed, bestaande uit 3 schildpadjes: mama, ik en papa. De ronde  schildjes in ballenvorm draaien mee. Leeftijd: vanaf 18 mnd.

Peppy FivePeppy Five Deze vrolijke poppetjes met stapelbare ringen zijn zeer goed voor het sorteren van kleuren, aantallen en het stapelen van klein naar groot. Leeftijd: vanaf 36 mnd.

Kijk op www.hipeneco.com voor het meest complete assortiment Maya Organic in Nederland.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of de aanvraag van materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.