Persbericht: Nieuw in Nederland en België: Baby Peace kinderwagengordijn

De Baby Peace van Kurtis is een trendy gordijntje met opvallende prints voor de kinderwagen, buggy en autostoel. De eenvoudig te bevestigen jersey-stof beschermt baby’s en peuters tegen weer en wind en houdt maar liefst 99,5% van de UVA- en UVB-straling tegen. Het Zweedse merk ontstond in 2008 en veroverde s nel talloze landen binnen en buiten Europa. Vanaf nu is het ook verkrijgbaar in Nederland en België.

Veilig plekje
De kinderwagen, buggy en autostoel zijn plekken waarin kinderen vaak vertoeven. Voor de allerkleinsten is het fijn om een veilig nestje te hebben. Maar ook peuters genieten van een eigen, afgeschermd plekje in de buggy. De Kurtis Baby Peace gaat zeker mee van 0 tot 2 jaar. Het beschermt kindjes tegen zon, wind én drukte. Dankzij de goede kwaliteit van het jersey blijft bovendien ’s zomers de warmte en ’s winters de kou buiten. Het gordijntje is eenvoudig te bevestigen door middel van 3 ringen. Opvallend: de grafische prints springen meteen in het oog. Ieder jaar verschijnen weer nieuwe hippe kleuren en ontwerpen. Zo is er momenteel een limited edition in de trendy kleuren zwart met wit.

Modern en grafisch
De moderne, grafische look van het merk Kurtis vormt een goede tegenhanger van meer traditionele babyproducten. DesignFabrix.nl vertegenwoordigt het merk in Nederland en België. Naast de Baby Peace is DesignFabrix ook agentschap van het voedingskussen Kurtis Petite. Dit kussen is groot genoeg om goed te ondersteunen tijdens het voeden en licht genoeg om overal mee naar toe te nemen.

Alle verkooppunten op: Designfabrix.nl

Bezoek op 3 tot en met 5 maart de stand van Designfabrix op de voorjaarsbeurs in Utrecht: nr. G03 (7e etage Pink & Blue Kids Trade Fair)

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Designfabrix in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.