Persbericht: De nieuwste wollen producten van Year


persbeeldwinkel_2014-06-30-53b16b47ad01a_o_yearwebshop_nl_img_8332
van babysloffen tot warme plaids

Year presenteert handgemaakte slofjes en trappelzakken van eigen bodem. Daarnaast zijn ook andere producten als kussens, boxkleden, dekentjes en warme plaids in nieuwe stoffen verkrijgbaar. Het jonge Rotterdamse merk ontwerpt alle producten zelf en in samenwerking met een sociaal buurtinitiatief vervaardigt zij bovendien alles in Nederland. De basis is altijd zuivere wol in combinatie met biologisch katoen.

Warme sloffen
De nieuwe slofjes van YEAR hebben heerlijk zachte wol binnenin. Ze sluiten mooi hoog aan zodat ze goed blijven zitten aan babyvoetjes. De dames van een sociale werkplaats in Rotterdam-Zuid maken de sloffen met de hand en voorzien hen van bijzondere details zoals opvallend stiksel of grappige zolen. Er zijn verschillende stijlen om uit te kiezen en alle slofjes komen in een prachtige cadeauverpakking. Geschikt voor baby’s van 1 tot 7 maanden.

Trappelzak
Ook uit Rotterdam komt de trappel- en slaapzak die YEAR zelf ontwierp. De koesterende wol reguleert de lichaamstemperatuur zodat kleine kindjes er ‘all YEAR round’ in kunnen wegdromen. De bijzondere details, diverse prints en designvorm maken van de trappelzak bovendien een echte blikvanger in de babykamer. De trappelzak is er in 2 maten: 68-80 en 80-92.

Nieuwe stoffen
Year werkt dit jaar met nieuwe stoffen, deze zijn terug te vinden op alle producten zoals bijvoorbeeld de boxkleden, dekens en plaids. Stof ‘Lucky Cat’ is een stof vol zwarte katjes geïnspireerd op het masking tape idee zodat het lijkt alsof ze zijn vastgeplakt op het boxkleed. ‘Blaadjes’ staan sfeervol op de nieuwe grote plaids waaronder het heerlijk wegkruipen is op de bank. Verkrijgbaar in zwart/wit en okergeel/wit. ‘Oh deer’ is een fijne biologische katoen in zachte pasteltinten met herten en hout als thema. Sheep Blue en Sheep Rosa zijn echte klassiekers: een diepe kleur blauw of oud roze met schaapjes erop. Zacht en puur voor de babykamer.

Kijk voor alle producten van YEAR op www.yearwebshop.nl.

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van YEAR in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res, enkele voorbeelden:

Wollen babysloffen van Year

Wollen babysloffen

Slofjes en dekentje met wol van Year

Slofjes en dekentje met wol

Plaid met wol van Year

Plaid met wol

Plaids met wol van Year


Plaids met wol

Plaids met wol van Year

Plaids met wol

 

Trappelzak met wol van Year

Trappelzak met wol

Wollen babysloffen van Year

Wollen babysloffen