Persbericht: Nieuwe informatieve website: Bevallen Zonder Zorgen

BevallenzonderzorgenNL_MamaTENS_mytime_setSinds dit voorjaar kunnen zwangere vrouwen voor al hun vragen omtrent de bevalling terecht op de nieuwe website Bevallen Zonder Zorgen. De site geeft heldere informatie over hoe vrouwen zich voor kunnen bereiden op de bevalling. Diverse pijnbestrijdingsmethodes komen aan bod en er zit een panel van deskundigen klaar om vragen te beantwoorden. Naast alle informatie biedt de site ook concrete producten, allen passend bij ‘Bevallen zonder zorgen’.

Baas over eigen bevalling
Dat bevallen pijn doet weet iedereen. Maar met een flinke dosis vertrouwen en de juiste voorbereiding wordt de bevalling toch een fijne ervaring. De zeer complete website Bevallen Zonder Zorgen legt helder en stap voor stap uit wat te verwachten en welke hulpmiddelen kunnen helpen. De geboortetrainer Epi-no bijvoorbeeld, leert vrouwen – ter voorbereiding op de bevalling – om hun bekkenbodemspieren beter aan te voelen en aan te sturen; het maakt de weefsels rondom de vagina alvast soepel hetgeen helpt bij de uitdrijving. Het is wetenschappelijk bewezen dat door deze training de kans op medische ingrepen afneemt. Vrouwen kunnen zo vol vertrouwen in hun eigen kracht aan de bevalling beginnen.

Om de pijn tijdens de bevalling de baas te blijven is er de Mama-Tens: een apparaatje dat door middel van elektrische impulsen de aanmaak van de lichaamseigen pijnstilling (endorfine) stimuleert. Na de bevalling is het raadzaam om de bekkenbodemspieren te trainen met de Elise bekkenbodemtrainer. Al deze hulpmiddelen zijn direct verkrijgbaar op de website. Exclusief bij Bevallen Zonder Zorgen is bovendien verkrijgbaar de Australische huidverzorgingslijn Botáni: 100% organische producten die veilig zijn voor zwangeren, pasgeborenen en borstvoedende vrouwen. Botáni staat voor ‘Green Skincare for a Greener Future’.

Vraag en antwoord
Voor veel gestelde vragen maar ook persoonlijk advies is er een panel van deskundigen beschikbaar dat bestaat uit een hypnotherapeut, zwangerschapsyoga instructrice, counselor, doula, lacatiekundige, psycholoog, bekkenfysiotherapeut, verloskundige, seksuologe en jurist. Een overzicht van bevallinggerelateerde events en workshops is tevens te vinden op de site van Bevallen Zonder Zorgen.

www.bevallenzonderzorgen.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van BevallenZonderZorgen in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

 

BevallenzonderzorgenNL_new_d_plus hr