Nieuwe verantwoorde Deense speelklei bij ScandinaviëXS

Nieuw in Nederland is de organische speelklei Ailefo. Het is alleen verkrijgbaar bij ScandinaviëXS, een webwinkel met Scandinavische lifestyleproducten voor kinderen. De klei van het Deense merk Ailefo is goed voor kind en milieu. Omdat de klei ‘food-grade’ geproduceerd is, kunnen kinderen de klei zelfs per ongeluk veilig in hun mond stoppen.

Organische klei: Ailefo
Christiane, oprichtster van Ailefo, werkte zeventien jaar als verpleegkundige in Denemarken. Door haar werkervaring met kinderen voelde ze de noodzaak naar allergievriendelijke producten. Daarom richtte ze in 2015 Ailefo op, hét merk voor creatieve, allergie- en milieuvriendelijke producten. De Deense klei bevat als enige in Europa 100% gecertificeerde organische ingrediënten.

Logische stap
ScandinaviëXS is enthousiast dat ze Ailefo mogen aanbieden in Nederland. De klei is online verkrijgbaar in vijf kleuren: groen, blauw, rood, bruin en geel. Annelies Ribbink van ScandinaviëXS is altijd op zoek naar speelgoed waar kinderen dagelijks mee spelen. “In ons assortiment past organisch, verantwoord en vooral veilig. Dus eigenlijk was het logisch dat deze klei bij ons te koop is”. Omdat Ailefo een Deens merk is, hoort het bovendien thuis bij deze Scandinavische kindermerkenspecialist.

Over ScandinaviëXS
In 2009 richtte Annelies een webwinkel met Scandinavische baby- en kinderproducten op. Van kleding tot meubels en nu ook verantwoorde klei: in de webshop vind je eigentijdse artikelen met een typische Scandinavische look en feel. Ook merken als Fabelab, Kids Concept, Nature Zoo of Denmark en Tellkiddo vind je op www.scandinaviexs.nl.