Persbeeld en uitleen

Ben je op zoek naar mooi high-res beeld voor in jouw blad? Neem een kijkje in De Persbeeldwinkel.

Redacteuren van bladen, freelancers, stylisten en bloggers kunnen in deze database gratis high-res beeld downloaden. We verzamelden de mooiste en nieuwste producten voor je, inclusief verkoopinformatie, allemaal direct te downloaden met een simpel account. Zoeken kan heel gemakkelijk op bijvoorbeeld kleur voor de mooiste kleurpagina’s.

Ben je stylist en heb je producten nodig voor een lifestyle- of kinderkamershoot? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

In de Persbeeldwinkel zijn de producten heel gemakkelijk te vinden in de categorie ‘Uitleen‘. Aanvragen lopen altijd via ons. Dus neem gerust contact op als je iets wilt lenen voor een mooie productie. Naast de ‘uitleen’-producten in de beeldbank kan je via ons altijd kleding, beautyproducten, speelgoed & lifestyle-items lenen bij onderstaande shops:

Engelpunt.com – Van slingers tot schooltassen, taarttoppers en zelfs een eigen servies. Bij Engel is het leven elke dag een feestje, celibrate for life!

Grasonderjevoeten.nl – De collectie van Grasonderjevoeten.nl is anders, verfrissend en kleurrijk. Daar word je blij van! Eco of handgemaakte producten voor jong en oud. Uniek speelgoed, alles voor in de baby- of kinderkamer, tijdloze babykleding, trendy tassen, mooie toilettassen, prachtige kaartjes en prints, en ga zo maar door.

Greenjump.nl – De webshop www.greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen, inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

Ikbenzomooi.nl – Ik Ben Zo Mooi is opgericht in 2010 en inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle webshop. Het is een unieke lifestyle-webshop met producten voor baby, kind en mama. Het assortiment is breed en er worden elke week nieuwe artikelen toegevoegd.

Kaerel – Crap free verzorgingslijn voor mannen. Natuurlijk. No nonsens. Kaerel skin care komt met drie producten op de markt: een shampoo & douchegel, scheercrème en een gezichtscrème. Alle producten bevatten uitsluitend ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn mede-ontwikkeld door mannen.

Musjes.com – Bij Musjes.com vind je alleen die nieuwste en meest sprekende merken die Musjes.com eigenhandig naar Nederland haalt. Daardoor zijn de kleertjes geen dertien-in-een-dozijn maar trendsettend, origineel, verfrissend en übercute! Musjes.com heeft ook een winkel in het centrum van Groningen.

Petit & Jolie – Petit&Jolie is een natuurlijke verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangere vrouwen. Het speciale karakter van de Petit&Jolie Baby producten lijn is de combinatie van de ingrediënten. Aan de ene kant zeer mild voor de babyhuid en aan de andere kant effectief in de reiniging en verzorging van de huid.