Persbericht: 29 maart: Ladies Day bij 30 webwinkels

Shoppingevent Love2BeMama wegens succes herhaald en uitgebreid!

Dinsdag 29 maart organiseert Love2BeMama de Ladies Day, een shoppingevent waaraan 30 webwinkels deelnemen. Tussen 9 en 24 uur profiteren lezeressen van Love2BeMama van talloze winacties en kortingen bij webshops uit diverse categorieën. Love2BeMama wil met dit initiatief kleinere webwinkels, voor wie adverteren onbetaalbaar is, in de kijker zetten.

Kortingen en speciale acties
Speciaal voor Ladies Day maakt Love2BeMama een selectie van bijzondere webwinkels in verschillende categorieën zoals zwangerschap, kinderen, speelgoed, wonen en vrije tijd. Zij bieden kortingen en speciale acties aan die alleen tijdens de Ladies Day gelden. Alleen nieuwsbrieflezeressen van Love2BeMama of van één van de deelnemende webshops kunnen meedoen: zij ontvangen de avond van tevoren een uitnodiging met wachtwoord per email. Hiermee kunnen zij dinsdag vanaf 9 uur inloggen op de homepage van Love2BeMama en direct doorklikken naar de deelnemende webshops.

Ladies Day was Ladies Night
In juni 2010 organiseerde Love2BeMama haar eerste Ladies Night. Wegens groot succes volgt er een tweede Ladies Night in oktober 2010. Met ruim 2500 bezoekers en tientallen deelnemende webwinkels overtreft dit alle verwachtingen. Daarom organiseert Love2BeMama dit jaar maar liefst 4 shoppingevents en wel in de vorm van Ladies Days: een hele dag shoppen bij tientallen webwinkels met leuke kortingen en winacties.

Love2BeMama is:
– een ontmoetingsplek voor zwangeren, moeders, onderwijzers en andere opvoeders;
– een bron van informatie over moeder zijn én vrouw/dochter/collega/ondernemer zijn;
– een site met winacties, kortingen en reviews van geteste producten;
– een niet te missen startpagina voor de mama van nu.

Alle informatie op: www.love2bemama.com.