Persbericht: A Little Lovely Company presenteert de nieuwste lentecollectie

A Little Lovely Company komt deze lente met een splinternieuwe baby- en kindercollectie. Het begon voor A Little Lovely Company, zoals de naam al verklapt, allemaal heel klein. Maar inmiddels groeit het assortiment flink met eigen ontwerpen en ver-overt het merk vanuit standplaats Groningen de hele wereld.

IJsjes en lightboxen
Met A Little Lovely Company is het altijd een feestje. In deze nieuwe collectie, met producten voor jong en oud, spelen ontwerpen in pastelkleuren de hoofdrol. Denk aan een slinger met kleine ijsjes in pasteltinten. Ideaal als versiering op een feestje of geboorte, maar ook als decoratie in een kinderkamer. Speciaal voor baby’s zijn bijvoorbeeld de vrolijke muziekdoosjes met een eenhoorn voor boven een ledikant-je, rammelaars in de vorm van een peertje en kraakdoekjes om mee te spelen. Ook nieuw in de collectie: XL-lichtboxen, inmiddels zijn de bekende lightboxen verkrijgbaar in vier groottes. Mix en match letters, cijfers en symbolen en maak een eigen boodschap.

A Little Lovely Company
Decoraties die niet alleen persoonlijk en uniek zijn, maar ook een bijzondere sfeer in huis brengen. Zo zijn de collecties van A Little Lovely Company het beste te om-schrijven. Judith de Ruijter en Nikki Hateley begonnen hun bedrijf in 2013, maar zijn allang niet meer alleen. Inmiddels zetten ruim dertig werknemers zich week in week uit in voor A Little Lovely Company. Met een oog voor mooi design, kleine de-tails en passende kleuren maken zij vele woon- en kinderkamers wereldwijd ‘Lovely’.

Kijk voor alle producten op www.alittlelovelycompany.nl

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van dit merk in De Persbeeldwinkel.