Persbericht: BeeeTú presenteert kleurrijke herfstcollectie

BeeeTú is klaar voor de herfst. Met deze tweede collectie van het merk is de toon direct weer gezet: veel kleur, vrolijke figuren, zachte stof en originele prints. Deze keer neemt grafisch ontwerpster Anita Repkes de vlinder mee naar het bloemenveld, gaat de slak een reisje maken en kunnen weckpotten ‘gevuld’ worden met wat men maar wil. Zelfs de echte BeeeTú-geit komt langs, de inspiratiebron voor het merk toen zoonlief Max schrok van een mekkerende geit en eigenwijs BEEEE TÚ (jij in het Spaans) riep naar het dier. De gedachte achter het merk is vanzelfsprekend hetzelfde gebleven: kleding om mee te spelen, met los speelgoed om met klittenband op de kleding te bevestigen. Alle vrolijk gekleurde items combineren weer goed met elkaar.

Nieuwe producten dit seizoen
Nieuw dit seizoen zijn onder andere jumpsuits, waarin de lach van een krokodil en olifant ten grondslag lag, bijpassende babymutjes maken het helemaal af. Ook zijn er diverse accessoires toegevoegd aan het assortiment. Fans kunnen nu zelf losse emblemen van hun favoriete BeeeTú-figuren kopen om op kleding te strijken. Creatieve knutselaars kunnen bovendien vijf ansichtkaarten bestellen, om in te kleuren en vrolijk te beplakken met de bijgeleverde stickers. Tot slot heeft BeeeTú zich helemaal uitgeleefd op een aantal handige tasjes en komt er zelfs een speenkoord geheel in stijl van het merk. Binnenkort meer nieuws hierover.

Accessoires en kleding in mt 3 maanden t/m 8 jaar én gloednieuwe ‘Papashirts’ met de BeeeTú-bus erop in M, L en XL: www.beeetu.com

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van BeeeTú in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res
.