Persbericht: Broer & Zus presenteert eigen label op Flavourites Live

Bezoek dit jaar op Flavourites Live de bijzondere webshop Broer & Zus. Met een eigen label, ontworpen door eigenaresse Roos Vos, onderscheidt deze shop zich van vele anderen. Het label Broer & Zus presenteert op Flavourites Live de totale nieuwe collectie zachte gebreide kleding, kleurrijke basics en opvallend bedrukte shirts. Allemaal gemaakt met oog voor detail en kwaliteit.

Onderscheidend label voor stoere kinderen
Mooie basics afgewerkt met contrasterende stiksels, frisse kleuren en fraaie pasvormen maken de collectie Broer & Zus net even anders dan anders. Het is bovendien kinderkleding met een verhaal. De zachte gebreide kleding komt bijvoorbeeld uit Peru en door het gebruik van handbreimachines is elk kledingstuk uniek. Tevens zorgt de kleinschalige, vaak zelfs handmatige productie van de Broer & Zus-collectie ervoor dat aandacht voor detail en kwaliteit niet verloren gaat. Erg leuk om te combineren zijn de grappige shirts met ‘Broer’ ofwel ‘& Zus’ erop. Een onderscheidend label voor stoere kinderen.

Enige webshop met Stella McCartney Kids
In Nederland online exclusief verkrijgbaar bij Broer & Zus is de kinderkledinglijn van Stella McCartney. Met haar nieuwe herfst/wintercollectie wil Stella McCartney vooral de energie en levenslust van kinderen weerspiegelen in de kleding. Haar kenmerkende bescheiden tinten combineren nu prachtig met felle kleuren en vrolijke prints. Het assortiment varieert van gebreide tunieken en stoere hoodies tot jumpsuits voor baby’s. De grappige afbeeldingen van paddenstoelen, raketten en glow-in-the dark spookjes maken Stella McCartney Kids speels en eigentijds.

Overige merken
Broer & Zus biedt naast haar eigen label en Stella McCartney Kids ook een keur aan andere exclusieve merken aan. Het aanbod hiervan varieert regelmatig. Momenteel in de shop van Broer & Zus: Yporqué, Lee, Bakker made with Love, Bellerose, Claesens, Diggers, Finger in the Nose, Fred Perry, imps&elfs, Mini Rodini, Petit Pan en meer.

Bekijk de kleding op Flavourites Live, bezoek Broer & Zus bij stand 91 of kijk voor alle merken op www.broerenzus.nl.

18 t/m 20 november 2011 Flavourites Live.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van beschikbaar high res. beeld (let op, dit zijn dus de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):