Persbericht: Bummis lanceert nieuwe zwemlijn voor kinderen: Splash!

De zomer kan beginnen met de collectie Splash! van Bummis. De nieuwe lijn van het Canadese merk heeft alles wat je nodig hebt voor een dagje strand met de kinderen. Van wasbare zwemluiers, tot zonnehoedjes en uv-beschermende badkleding.

Zwemluiers
Een stranddag wordt pas echt een succes met de nieuwe producten van Bummis. Zo zijn er voor de allerkleinsten wasbare zwemluiers. Aantrekken en et voilà het kindje is klaar om te poedelen. Beschikbaar in twee varianten: de onesize met drukknoopjes – deze knoopjes zijn stevig en dus houdini-proof – en de zwemluier met klittenbandsluiting, verkrijgbaar in vier verschillende maten.

Caps en UV-kleding
Voor bescherming tegen de felle zon, lanceert Bummis ook tal van kledingstukken. De stijlvolle Baseball cap, bijvoorbeeld, en Suncap, die ook meteen de nek beschermt. Voor het lijfje zijn er de Tankini en UV Tee. Deze kleding is geschikt vanaf 0 maanden tot 3 jaar. Alle producten in de Splash-lijn zijn uitgevoerd in kleurrijke prints, zodat de kleintjes geheid de show stelen.

Over Bummis
Het begon als een keukentafelbedrijf. Drie moeders die geïnspireerd werden om de producten die ze nodig hebben, zelf te creëren. Dat was bijna dertig jaar geleden. Inmiddels is Bummis uitgegroeid tot een bekend merk met een uitgebreide collectie. Bummis produceert de gehele Splash-lijn in hun eigen fabriek in Montreal en gebruikt voornamelijk duurzame en lokale materialen.

Verkooppunten op Bumaround.eu
(vanaf eind april direct te bestellen via www.bummis.nl)