Persbericht: by Sorcia presenteert nieuwe producten

Deze maand introduceert by Sorcia nieuwe producten. De nieuwe lijn bestaat onder andere uit kinderkookschorten en theemutsen. Vorig jaar lanceerde by Sorcia samen met Bekking & Blitz Uitgevers een stationery-collectie met een bijzondere print. De prints sloegen zo goed aan, dat het merk besloot ook andere producten te ontwerpen met het succesvolle insecten-patroon.

Insecten, kreeften en vogels
De schrijfwaren van by Sorcia en Bekking & Blitz zijn bedrukt met kleurige patronen van insecten en vlinders. Deze vrolijke patronen zijn per september 2017 ook te vinden op andere producten van het merk. Naast insecten spelen ook kreeften en krabben met sprekende kleuren een hoofdrol dit seizoen. De prints zijn te vinden op keukentextiel, kussens en diverse soorten lampen.

Met potlood en pastel
Alle ontwerpen zijn getekend door Sorcia Gelauff-Madge met potlood en pastel. Pas daarna worden de tekeningen gedigitaliseerd en op de producten gedrukt. Sorcia houdt van vrolijke motieven en sprekende kleuren en dat is goed terug te zien in de producten. Een deel van de woonaccessoires van by Sorcia worden geproduceerd in Nederland.

by Sorcia
In 2014 richtte Sorcia Gelauff-Madge ‘by Sorcia’ op. Ze ontdekte haar passie voor tekenen bij het inrichten van de kamer van haar jongste zoon, een groot natuurliefhebber. Ze tekende op zijn verzoek een vliegend hert. Hier ontstond ook het idee om tekeningen van insecten af te drukken op woonaccessoires. Intussen tekent ze allerlei dieren en zijn de vlinders, vogels, krabben en kreeften op veel soorten producten terug te vinden. Voor meer informatie, alle producten en een overzicht van de verkooppunten: www.bysorcia.nl.