Persbericht: Cartolina ontwerpt serie geboortekaartjes voor Lief Leuk & Eigen

Ontwerpen voor het eerst te zien tijdens Negenmaandenbeurs

Ontwerpen van de Canadese Cartolina zijn vanaf de Negenmaandenbeurs ook in Nederland verkrijgbaar. Lief Leuk & Eigen organiseerde dat de ontwerpen van dit beroemde Designhouse naar het Europese vasteland kwamen. De kaartjes van Cartolina – bekend van de iphone-app. Cartogram – bestaan uit vintage-illustraties met eigentijdse patronen en uitbundige kleuren. Met een serie geboortekaartjes voor Lief Leuk & Eigen plaatst Cartolina de hedendaagse trend van vintage, bloemen en vogels in een heel nieuw perspectief. Ze zijn bijzonder, kleurrijk en tot in detail uitgewerkt.

Geboortekaartjes van de leukste designers
Lief Leuk & Eigen staat bekend om de unieke collecties met geboortekaartjes van bijzondere ontwerpers uit binnen- en buitenland. De vintage-stijl van Cartolina is een mooie toevoeging aan het uitgebreide assortiment. Van illustraties tot prints en strakke patronen, er is voor iedereen een kaartje te vinden bij deze designshop. Online is alle tekst van de kaartjes eenvoudig door de aanstaande ouders aan te passen. Zo weten zij direct of de kaart in alle opzichten aan hun wensen voldoet. De ontwerpers van Lief Leuk & Eigen staan indien nodig de ouders in spé graag bij met een aanpassing of kaartje op maat. Na de geboorte is met een simpele druk op de knop het opgeslagen kaartje naar de drukker te versturen en met bijpassende adresstickers is het plaatje compleet. Geïnspireerd op het geboortekaartje ontwerpt Lief Leuk & Eigen aanvullend ook vlaggen, tegeltjes, muurstickers en canvassen.

Luiertas VerwachtingsVol exclusief op Negenmaandenbeurs
Speciaal voor VerwachtingsVol ontwierp Lief Leuk & Eigen een shopper en een luiertas. De uitbundige rode luiertas is praktisch door het grote formaat en voorzien van allerlei handige extra vakjes. Koop deze uniek geïllustreerde tas exclusief op de Negenmaandenbeurs.

Bezoek de gecombineerde stand van Lief Leuk & Eigen en VerwachtingsVol van 16 t/m 20 februari op de Negenmaandenbeurs te Utrecht, stand 11.414.

Liefleukeneigen.nl