Persbericht: Chickadees presenteert: roze & groene kinderoveralls

Kinderoveralls standaard rood of blauw? Vanaf nu niet meer. De kinderoveralls van Chick-a-dees zijn er vanaf deze week ook in het limegroen en bubbelgumroze. Buitenspelen is één groot feest met deze vrolijke en beschermende pakken. En mocht het hard gaan regenen, dan heeft Chick-a-dees ook nog praktische waterdichte overalls voor kinderen.

Onbekommerd buiten spelen
De kinderoveralls van Chick-a-dees zijn ideaal voor kinderen die graag buiten ravotten, mee willen helpen in de (moes)tuin of veel in de kinderboerderij te vinden zijn. Geen zorgen meer over modder- en grasvlekken of versleten knieën in maillots en broeken: de overall beschermt! Ze zijn van stevige kwaliteit, hebben een verdekte dubbelzijdige ritssluiting en vast elastiek in de rug en taille. Naast het bekende  Hollandse motief, brengt Chick-a-dees nu ook leuke strijkapplicaties uit zoals knuffelkonijn, kabouter Spillebeen en de vliegenier. En om het helemaal af te maken, is ook bedrukking met de eigen naam mogelijk! De overalls zijn verkrijgbaar van maat 86 t/m 140.

Klaar voor de herfst
Regent het pijpenstelen? Geen probleem! Met de waterproof overalls van Muddy Puddles kunnen kinderen gewoon heerlijk buiten spelen. De regenpakjes zijn 100% wind- en waterdicht en zeer duurzaam. In bomen klimmen, door de modder kruipen: ze kunnen wel tegen een stootje. Omdat ze ruim vallen dragen de kids de overall over hun kleding, en dat scheelt een hoop omkleden. Voor optimale bescherming hebben de pakken verstelbaar elastiek in de broekspijpen, een dubbele stormflap voor de rits en elastiek in de capuchon. De waterproof overalls bestaan in de kleuren korenblauw en klaproosrood, voor kinderen van 1 t/m 6 jaar.

Chick-a-dees
Echte buitenspeelkleding voor haar kinderen, dat is wat de oprichtster van Chick-a-dees nergens kon vinden en met de oprichting van de webshop sprong zij handig in op dit gat in de markt. Het uitgebreide assortiment bestaat uit kinderoveralls, regenkleding, ski- en fleecekleding en UV beschermende (zwem)kleding. Onmisbaar in de garderobe van ieder kind!

 

www.chick-a-dees.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Chick-a-dees in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.