Persbericht: Chocolate-Moose.eu presenteert de nieuwste zomerse producten

Speelgoedselecties op basis van persoonlijkheid

De Belgische webshop Chocolate Moose presenteert zich voor het eerst aan Nederland met hun nieuwste zomerse speelgoedproducten. Deze bijzondere shop heeft een opvallende zoekmodule om speelgoed te vinden dat het beste bij een kind past. Avonturier, dierenliefhebber, wetenschapper of prinsesje? Deze zoekcriteria geven in paar klikken een speelgoedselectie op maat passend bij de persoonlijkheid van het kind, zodat aangeboren talenten en vaardigheden gestimuleerd kunnen worden.

Ik ga op reis en neem mee
Ideaal voor op vakantie of naar logeerpartijtjes zijn de stevige meerijd-koffertjes van Trunki waar peuters op kunnen zitten en zich laten voorttrekken. Er zijn talloze grappige uitvoeringen in de vorm van dieren of een brandweerauto.  Ook van Trunki en handig voor in de auto: de Snoozihed. Dit dekentje en kussentje ineen met opgenaaid zakje voor een knuffelbeer is ideaal voor slaapjes tussendoor. Voor naar het zwembad is er de roze of blauwe Paddlepak, een waterdicht rugzakje  dat lijkt op een vis, met reflecterende schubben.

Spelen, spelen en nog eens spelen
Een ander zomerproduct is Insect-Lore. Haal de natuur dichterbij met vlindernetjes, insectenpotjes en wandelende tak-hutten. Of zet een insectenbril op! Deze zijn er in de uitvoeringen sprinkhaan, horzel en mier. Creatieve kinderen kunnen zich uitleven met Tag Wash junior van Macovi, een krijtspray waarmee ze graffiti kunnen spuiten die makkelijk afwasbaar is. Dankzij de bijgeleverde sjablonen kunnen ook kleinere kinderen al mooie kunstwerken maken! Voor binnen én buiten is er de Bilibo, een soort harde plastic schaal om mee te rollen, draaien, scheppen, glijden en nog veel meer op de grond, in zand, water en straks ook sneeuw. Ze zijn er in 6 felle kleuren. Met water spelen blijft favoriet bij de kleintjes. De gloednieuwe ‘regenbal’ Pluï is leuk voor in het bad of zwembad en leert hen tevens wennen aan een douchestraal.

Toch regen?
Regent het? De houten hobbelpaarden, kleine loopfietsjes en loopkarren van Scratch zorgen dat de verveling niet toeslaat bij een middagje binnenspelen. Het kleurrijke speelgoed is duurzaam en tijdloos.

www.chocolate-moose.eu

Einde persbericht

Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Hier low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: