Persbericht: CircusPatz presenteert superdik avonturenboek Kick Fearless

CircusPatzCOM_KF_BIG_omslag_3D_HROntmoet Kick Fearless: een 16-jarig meisje dat de wereld afreist op zoek naar haar ouders na hun mysterieuze verdwijning. De kekke fashionista zal elk tienermeisje aanspreken en meenemen op haar gevleugelde avonturen. Een lekker dik boek, ideaal voor de zomervakantie of een wintserse middag bij de kachel.

Modieus meisje
In dit maar liefst 480 pagina tellende boek reist Catherine Louise Bellville de St. Clare – ook wel bekend als Kick Fearless – de wereld over om de mysterieuze verdwijning van haar vader en moeder te onderzoeken. Het gerucht doet de ronde dat haar rijke ouders zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk. Op zoek naar de waarheid belandt de onverschrokken Kick Fearless in allerlei avonturen, die zowel hilarisch als spannend zijn. Ze is een echte fashionista die, gehuld in de laatste mode, alle vipfeestjes afloopt. Maar ze is ook een heldin, die zich weet te redden uit benarde situaties in exotische oorden. Kick Fearless is opnieuw een bijzonder hoogwaardig staaltje jeugdliteratuur uit de stal van CircusPatz.

CircusPatz
Oprichter Patz van der Sloot noemt zichzelf wel eens ‘ambassadeur van de fantasie’. Tegenwoordig lijkt alles maar normaal en vanzelfsprekend. Maar met zijn avonturenboeken wil Patz juist dat kinderen en jongeren zich weer verwonderen, kriebels in hun buik voelen en hun verbeeldingskracht ontwikkelen. In samenwerking met een hecht team geeft Patz vorm aan zijn ideeën. Mariette Ciggaar is één van de veteraan-auteurs uit het wonderbaarlijke verhalenlaboratorium CircusPatz. Zij schreef Kick Fearless. Illustrator Denise van Leeuwen en vormgevers Hans van der Baan en Marck van Dooren maakten het tot een prachtig boekwerk. Kick Fearless is geschikt voor stoere meiden rond de 12 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.circuspatz.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van CircusPatz in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

 

CircusPatzCOM_KF_BIG_omslagliggend_3D_HR CircusPatzCOM_KF_BIG_opengeslagen_3D_HR