Persbericht: Collectie TillyTilly aangevuld met eigen merk

TillyTilly vult haar kleurrijke collectie aan met nieuwe kleding van eigen hand. Maar ook speelgoed zoals een vrolijke autotasje is momenteel volop in de maak. Zes autootjes passen in dit opvouwbare tasje dat tevens als speelondergrond dient. Ideaal dus om overal mee naartoe te nemen en voor onderweg. TillyTilly draagt kleur, kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel voor al haar producten. De continue toevoegingen aan het assortiment zorgen voor een levendige, frisse collectie.

Professionele kwaliteit
Dat handgemaakte kleding kwalitatief hoogwaardig kan zijn bewijst Mathilde van TillyTilly keer op keer. Haar opleiding aan de modevakschool resulteert in goed doordachte ontwerpen en de professionele uitvoering daarvan. Niks naar wens in het assortiment? Ze ontwerpt ook op aanvraag om precies hét perfecte jurkje, truitje of broekje te maken.

Dynamische collectie
Het verrassende aan TillyTilly is dat de collectie voortdurend in beweging is. De handgemaakte kleding komt online zodra het af is. Dat geldt ook voor de razend populaire autotasjes. Het idee speelt om in de toekomst ook andere versies van dit meeneemspeelgoed te maken.

Kleurrijke kleding
Vrolijke prints, stoere modellen en vooral heel veel kleuren zijn hét handelsmerk  van TillyTilly. Zeker voor jongens ontbreekt het in de reguliere winkels vaak aan kleurrijke kleding. De webshop springt handig in op dit tekort met een bonte verzameling van comfortabele en vrolijke kleding.

Hou de nieuwste ontwerpen in de gaten op: www.tillytilly.com.

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Voorbeelden van  beschikbaar high res. beeld (let op, dit is dus zijn de low res. voorbeelden, high res. is op te vragen):