Persbericht: De mooiste cadeautjes dankzij Happy Wrapping

ankepanke_NL_eigenpakket_2Grafisch ontwerpster en illustrator Anke van der Meer presenteert vanaf 1 oktober Happy Wrapping. Het zijn pakketjes met hierin alles wat er nodig is om het perfecte cadeautje in te pakken: cadeaupapier, kaartjes en bijpassende tape- en feeststickers, allemaal ontworpen op kleur of thema. Zo is alles bij de hand om direct aan de slag te kunnen en de mooiste cadeaus te creëren.

Cadeautjes in lievelingskleur
De ‘Happy Wrapping’-pakketten bevatten voldoende materiaal voor ongeveer 10 cadeaus. Een pakketje bestaat uit diverse soorten cadeaupapier, minikaartjes, ansichtkaarten en stickers die onderling prachtig combineren.  De eerste kleurpakketten zijn verkrijgbaar in geel, oranje, roze, rood, paars, blauw, mint, groen en zwart-wit. Het inpakmateriaal zit in een vrolijke map en lijkt al wel een cadeautje op zich.

Bijzondere gelegenheden
Er zijn ook volop themapakketten in de maak, bijvoorbeeld voor de feestdagen, verjaardagen of geboortes. Deze pakketten zijn extra feestelijk en speciaal ontworpen voor de gekozen gelegenheid. Handig om in huis te hebben en om toepasselijk inpakmateriaal te kunnen gebruiken in een handomdraai. Naast de kant-en-klare ‘Happy Wrapping’-pakketten bestaat ook de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. In de shop is het eenvoudig om bijvoorbeeld favoriete onderwerpen en/of kleuren te kiezen en te bundelen. Omdat alles van 1 ontwerpster komt, past het gegarandeerd bij elkaar.

Inspiratie
Om inspiratie op te doen over het bijzonder inpakken van cadeaus is er de speciale ‘Happy Wrapping’-website: www.happywrapping.nl. Hier zijn ook tutorials te vinden en andere leuke ideeën. Creatief aan de slag was nog nooit zo makkelijk.

Kijk voor alle pakketten op www.ankepankesshop.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Happy Wrapping in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res, enkele voorbeelden:

Happy Wrapping – zwart pakket van ankepanke

Happy Wrapping - zwart pakket

Happy Wrapping – Oranje pakket van ankepanke

Happy Wrapping - Oranje pakket

Happy Wrapping – Je Eigen Pakket van ankepanke

Happy Wrapping - Je Eigen Pakket

 

Happy Wrapping – rood pakket van ankepanke
Happy Wrapping - rood pakket

Happy Wrapping – Je Eigen Pakket, kerst van ankepanke
Happy Wrapping - Je Eigen Pakket, kerst