Persbericht: De nieuwe collecties geboortekaartjes van Lief Leuk & Eigen

liefleukeneigen_NL_DRN Bakkum - HR 004-2Op een gloednieuwe website presenteert Lief Leuk & Eigen de huidige – maar ook vier compleet nieuwe collecties geboortekaartjes: Little Dutch, Gribbeltje, Cécile Printemps en Hipster Sweet.

Samenwerking Little Dutch
Nieuw: Geboortekaartjes van het kinderlifestyle-merk Little Dutch. Zij vertaalden hun designs naar een mooie collectie geboortekaartjes. Stoere jongenskaartjes en zoete meisjeskaartjes in de stijl van de kinderkameraccessoires.

Exclusieve Gribbeltje-kaartjes
Vanaf nu zijn de kaartjes van Gribbeltje uitsluitend bij Lief Leuk & Eigen verkrijgbaar. Danielle Frensch ontwerpt al jaren geboortekaartjes in een vrolijke herkenbare stijl. Voor de toekomst koos ze een exclusieve samenwerking met Lief Leuk & Eigen.

Cécile Printemps
Een nieuwe lijn geboortekaartjes, ontworpen door Cécile Vrinten, o.a. bekend uit Happinez en Het Parool. Een collectie vol retro-kleuren met Scandinavische invloeden.

Hipster Sweet uit Amerika
Na een kennismaking via Etsy liet Lief Leuk & Eigen een eigentijdse collectie ontwerpen door de Amerikaanse vormgeefster Amanda Shoemaker van Shh! Maker Design.

Geboortekaartje Lief Leuk & Eigen.
De nieuwe site van Lief Leuk & Eigen is overzichtelijk en tussen de ruim 800 kaartjes, is altijd een geschikt geboortekaartje te vinden. Alle kaartjes zijn direct eenvoudig aan te passen naar eigen smaak. De eerste twee proefdrukken zijn gratis. De previews van de nieuwe kaartjes werden met groot enthousiasme ontvangen op de Negenmaandenbeurs. Vanaf nu ook allemaal online via www.liefleukeneigen.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van deze collectie in De Persbeeldwinkel.