Persbericht: De Oude Speelkamer presenteert nieuw ledikant: hedendaags design met retro-uitstraling

Slapen zoals vroeger, met de veiligheid van nu. Ester Verheijden van ‘De Oude Speelkamer’ ontwerpt een bijzonder luxe retro-kinderledikant dat meegroeit van baby tot peuter en de show zal stelen in iedere kinderkamer. Voor het eerst te zien tijdens Flavourites Live van 23 tot 25 november aanstaande in Amsterdam.

Slapen in stijl
Juist omdat retro tegenwoordig weer zo in trek is, ook voor babies, wilde de Oude Speelkamer een nieuw ledikant in het assortiment opnemen dat qua look helemaal jaren ’60 is, maar past binnen het hedendaags design interieur. Omdat het nog niet bleek te bestaan, ontwierp Ester Verheijden er zelf één. Het resultaat: een prachtig, met de hand gemaakt ledikant, volledig van Nederlandse bodem. Het voldoet aan alle huidige veiligheidseisen, maar lijkt direct te komen uit een prentenboek van vroeger. Het bedje is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een verstelbare bodem en komt zelfs met een ombouwkit voor een peuterbed. Zo slaapt de kleine jarenlang in retro-stijl.

De Oude Speelkamer
Voor Ester komen in het ontwerp van dit ledikant een aantal passies samen. Haar passie voor design, haar grafische achtergrond en haar webwinkel ‘De Oude Speelkamer. Deze nostalgische webshop met al even nostalgische naam bestaat sinds 2010 en brengt een keur aan spullen uit vervlogen tijden bijeen. Zowel vintage als vintage-look producten passeren de revue, van kinderkameraccessoires en speelgoed tot schoolbankjes en poezieplaatjes. Denk aan speelgoed als de magische speelboom, rieten poppenwagens, caleidoscopen en ouderwetse aankleedpopjes. Het nieuwe ledikant zal exclusief via De Oude Speelkamer verkrijgbaar zijn.

www.deoudespeelkamer.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van het ledikant in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.