Persbericht: De Persbeeldwinkel presenteert de nieuwste herfst/wintercollecties

In de nieuwe beeldbank presenteert De Persbeeldwinkel honderden beelden van de nieuwste herfst- en wintercollecties. Tientallen merken tonen daar hun nieuwe collecties kinderkleding, allemaal direct te downloaden.

Warm ingepakt
Goed gemutst de herfst in? De Persbeeldwinkel laat een keur aan mutsen, sjaals, warme vesten en andere accessories voor kinderen zien. Bijzondere binnen- en buitenlandse merken passeren de revue zoals Sture & Lisa, verkrijgbaar bij Musjes.com. De nieuwe vosjesprint in roestbruine tinten van het Zweedse merk doet direct denken aan vallende herfstbladeren.

Ook Puck Unlimited heeft een nieuwe collectie bestaande uit heerlijk zachte sjaals, longsleeves, vesten en jurken in heldere basiskleuren. Het terugkerende sterrenmotief doet speels en winters aan. De gebreide vestjes en jurken van Kidscase zullen het ook goed gaan doen deze winter. KleineSam.nl is met recht trots op dit merk van Nederlandse bodem. Nog een Nederlandse topper is het merk Wild, onder meer verkrijgbaar bij Zazou.eu. In de nieuwe herfst/wintercollectie van dit label staat het weer vol met prachtige prints van wilde dieren op de kinderkleding. Shampoodle brengt een fijne collectie uit van eenvoudige basisstukken in zachte neutrale kleuren. Uit de beelden blijkt direct de hoge draagbaarheidsfactor van de kinderkleding. Tot slot mogen stevige, leren stappers natuurlijk niet ontbreken in de kindergarderobe. De cognacbruine schoenen en mosgroene lage laarzen van De Vries in retro-stijl grijpen terug op de jaren ’70.

Persbeeldwinkel
De Persbeeldwinkel is een databank van high resolutiemateriaal voor de media. Zij kunnen hier beeldmateriaal downloaden voor hun publicaties. Het vinden van bepaalde beelden is heel makkelijk; zoeken kan op webwinkel, merk, categorie, tag of kleur. Via De Perswinkel is ook uitleen voor shoots mogelijk van veel kleding.

Bekijk alle merken en beelden in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

Einde persbericht