Persbericht: De Persbeeldwinkel presenteert de nieuwste sieraden

sieraden_persbeeldwinkelDe nieuwe collecties sieraden zijn nu te vinden bij De Persbeeldwinkel. Honderden high-res beelden van sieraden voor dames en kinderen, zwangere vrouwen en moeders staan klaar voor de media. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Damessieraden
Nederland kent talloze bijzondere sieradenmerken. Urbanhippies bijvoorbeeld, die al haar sieraden met de hand maakt en hiervoor zowel oude (old stock vintage) als nieuwe materialen gebruikt. De look die ontstaat is een combinatie van hippie, gipsy, ibiza-style, vintage en retro. Dooor Jewelry brengt momenteel ook een bijzondere collectie handgemaakte sieraden. De ontwerpster verwerkt schelpen, edelstenen,  geluksmuntjes, keramiek en houten kralen van over de hele wereld in de sieraden. De beperkte oplage waarborgt exclusiviteit van de lijn.

Sieraden voor zwangere vrouwen
Dooor Jewelry heeft ook een aantal sieraden speciaal voor zwangere vrouwen en moeders in het assortiment. Dit is bovendien de specialisatie van Proud MaMa. Zij ontwerpen en verkopen symbolische kettingen, zwangerschapssieraden, armbanden, tashangers, (luier)tassen en buikbanden, voor zwangere vrouwen, nieuwe én ervaren moeders. Omdat het moederschap zo mooi is.

Kindersieraden
De band tussen moeder en kind komt ook prachtig tot uiting in de identieke sieraden voor mama en dochter, zoals Laura van LOVY laat zien met de allernieuwste toevoeging aan haar collectie symbolische sieraden. Zij maakt veel luxe kindersieraden voor al die bijzondere momenten zoals geboorte- en dooparmbandjes, communiekettingen, sieraden voor bruidsmeisjes, verjaardagsarmbandjes en naamsieraden. Ook Twinkelbell heeft sieraden voor mama’s en dochters, naast het uitgebreide assortiment aan sprookjesachtige meisjessieraden. De feeërieke sieraden kenmerken zich door frisse kleuren, opvallende hangers en speciale boodschappen van liefde, vriendschap en geluk.

Persbeeldwinkel
Op 4 september 2012 lanceerde De Perswinkel haar succesvolle Persbeeldwinkel. Deze databank staat boordevol high-res beelden voor de media. Makkelijk toegankelijk en overzichtelijk ingedeeld. Zoeken kan bijvoorbeeld op webwinkel, merk, categorie, tag en kleur.

Naast de genoemde merken, zijn er nog meer merken en shops te vinden, kijk voor alle beelden op: www.persbeeldwinkel.nl