Persbericht: Digitale stemlokalen BabyStuf Baby Innovation Awards 2014 open

NOM HRVanaf vandaag kan het publiek stemmen op de genomineerden van de Babystuf Innovation Awards 2014. Een vakjury koos onlangs 19 genomineerden waarop nu gestemd kan worden; van nieuwe voedingsbh’s tot een ombouwbaar babybed en autostoeldrager voor op de winkel­wagen. De meest innovatieve producten werden geselecteerd. Nu is het aan het publiek om daar hun stemmen uit te brengen, wat vind jij het meest innovatieve babyproduct? Stemmen kan op www.babyinnovationaward.nl. De stemmen van de vakjury, een jurydag Ouders van Nu en deze stemmen via internet bepalen samen wie uiteindelijk de winnaar per categorie wordt. In februari horen we de uitslag op de Negenmaanden­beurs.

De genomineerden
Mobility: Origami kinderwagen van 4Moms die zich met een druk op de knop automatisch in- en uitvouwt, IGO kinderwagen van Mutsy met ergonomisch zit- en ligpositie én innovatieve lichtgewicht reiswieg, de 2Way Pearl van Maxi-Cosi; het eerste autostoeltje dat helemaal voldoet aan de nieuwe i-Size norm met mogelijkheid voor achterwaarts vervoer en autostoeltje Aton Q van Cybex met zijn in acht standen in hoogte verstelbare hoofdsteun en geïntegreerde gordelgeleider.
Travel & Safety: Pippi Carrier universele autostoeldrager voor winkelwagen, Dooky BuggyBar waarmee je een buggy met een hand kunt besturen en de ergonomische draagdoek Ergobaby Wrap van 4D stretchstof.
Feeding: voedingsbeha met gelbeugel van Carriwell, My Brest Friend voedingskussen waarmee de baby direct in goede voedingshouding ligt en universele flessenwarmer op stoom Bib’Second Control van BÉABA die de temperatuur van de voeding controleert maar ook kan steriliseren en ontdooien.
Care: multifunctioneel kussen Buddy van ISI-Mini geschikt voor, tijdens en na de zwangerschap maar ook in de baby- en kindertijd, Mubys babywear met uitneembaar voorpandje, Neckerchew bijtslab van ISI-Mini en Shnuggle babybadje van Pretura van licht en zacht materiaal en met ergonomische zit.
Furniture & Decorations: mamaRoo wipstoel van 4Moms die baby’s wiegt zoals in de armen van ouders, Grow Up bed van The Wood Factory waarmee je van een babybed een volwassen bed kunt maken en Letterkast voor in de baby- en kinderkamer­ van Minius, verkrijgbaar in alle letters van het alfabet.
Toys: de Weerol van Co&Co waarmee een loopwagen, kruiwagen en duwwagen en poppenwagen kan worden gemaakt en de interactieve knuffelbeer Nino en Nina van VTech met de mogelijkheid om deze te personaliseren via USB en internet.

BabyStuf Baby Innovation Awards
Ieder jaar presenteren tientallen nieuwe baby- en peuterproducten zich op de Neder­landse markt. De meest innovatieve, veilige en handige producten krijgen een award. Deze award is een initiatief van Carola Siksma-Ruiters, babytrendwatcher en uitgever van consumenten­platform BabyStuf.nl en het vakblad Babywereld. Daarnaast is ze als jurylid verbonden aan de internationale verkiezing van Kind + Jugend en voor­­zitter van Baby Care Magazine International, een Europese organisatie voor vak­bladen. Voor de organisatie van de awards werkt ze nauw samen met partners als de Ne­genmaandenbeurs en Ouders van Nu.

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van BabyStuf Baby Innovation Awards in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

SAMENGESTELD correct