Persbericht: Droomvallei presenteert nieuw boek: Het bezoek van de Gouden Vogel

Na het overweldigende succes van het eerste voorleesinkleurboek over de Droomvallei komt nu deel twee in de serie uit, getiteld ‘Het bezoek van de Gouden Vogel’. Kinderen van 4-8 jaar kunnen dit bijzondere voorleesverhaal van Esther van der Ham samen met hun (groot)ouders fantasierijk aanvullen en inkleuren. Dit deel is ook verkrijgbaar met gepersonaliseerde voorkant.  Eerst zelf inkleuren en korte tijd later een boek met eigen omslag in handen.

Voorlezen, inkleuren en fantaseren
Droomvallei-boeken zijn voorleesverhalen met eenvoudige zwart-wit tekeningen die kinderen zowel kunnen aanvullen als inkleuren. De boeken hebben als doel de fantasie te stimuleren en de band tussen (groot)ouder en kind te versterken. Samen kunnen zij op een ‘vliegend tapijt’ door het verhaal vliegen en op avontuur gaan. Door over het verhaal te praten, er vragen over te stellen en het zelf aan te vullen, komt het verhaal tot leven en worden ouders voor even weer kind. Een waardevolle manier om tijd met de kinderen door te brengen.

Gepersonaliseerde voorkant
Heel bijzonder is dat de Droomvallei boeken ook te bestellen zijn met een unieke, persoonlijke voorkant. Na het insturen van de kleurplaat van de voorkant bedrukt de uitgever de omslag van het boek met de tekening en naam van het kind. Een zeer origineel cadeau of bewaarboek voor later!

De Droomvallei
Met een achtergrond in de Civiele Techniek en Technische Bedrijfskunde, lijkt Esther van der Ham ver van huis gedwaald nu ze mede werkzaam is als Kunstzinnig Dynamisch Coach. Via een kunstzinnig therapeute ontdekte zij haar creatieve talenten. Die zet ze inmiddels na jaren van studie in als persoonlijke coach en counselor. Gedreven door haar wens om meer aansluiting te vinden bij de belevingswereld van kinderen kwam zij op het idee om de Droomvallei op te richten: speciale workshops voor ouders en kinderen waarin zij verhalen echt ‘beleven’ door ze zelf uit te voeren in beeld en materiaal. De Droomvallei geeft ouders meer inzicht in de denkwereld van hun kind en stimuleert de communicatie tussen hen beiden. Ouders leren bovendien hoe ze positieve aandacht en tijd aan hun kinderen kunnen besteden.  De voorleesinkleurboeken ‘Een reis met je ogen dicht’ en ‘Het bezoek van de gouden vogel’ zijn gebaseerd op de workshops. Verkoopprijs: vanaf 10 euro. Voor meer informatie, kijk op www.droomvallei.net

Einde persbericht
Voor meer informatie, high res. beeld of een recensie-exemplaar, neem contact op met De Perswinkel. Hier low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: