Persbericht: Duik de sauna in met de nieuwe bamboebadjas

Happy Towels, de maker van de tegendraadse, extra lange hamamdoeken van bamboe, brengt iets nieuws op de markt: badjassen van dezelfde stof als de hamamdoeken. Zacht, soepel, en superabsorberend zijn deze badjassen ideaal voor in de sauna of op reis. Net als hun hamamdoeken zijn ook de badjassen van Happy Towels in Turkije gemaakt; tegen een eerlijke prijs en van duurzame materialen.

Geen badstof

Badjassen van badstof: ze zijn heerlijk zacht, maar er kleven ook nadelen aan. De stof is dik en warm: niet aangenaam in de zomer, of als je in de sauna bent. Bovendien neemt de stof enorm veel ruimte in, waardoor je een weekendtas of groter nodig hebt om hem in te vervoeren. De dikke stof is ook weinig flatteus. Er is één model mogelijk, en dat model is recht en breed. Geen wonder dat Cor van Happytowels geregeld de vraag kreeg of hij ook badjassen van de bamboe hamamdoek-stof maakte.

De ideale badjas

Aan die vraag voldeed hij graag. Een lange zoektocht leverde een ‘naaiboutique’ in Istanbul op die kon voldoen aan de eigenzinnige en hoge kwaliteitseisen van Happy Towels. De weverij van Happy Towels weefde de stof, Cor ontwierp zijn ideale badjas, en de hamam-jassen van Happytowels waren geboren.

Capuchon en slimfit

De badjassen zijn gemaakt van zacht bamboe met biokatoen. De jassen zijn voorzien van een capuchon om heerlijk in weg te kruipen. Ze hebben een slanke pasvorm en zijn verkrijgbaar in de maten S-XL. De badjassen zijn in exclusieve oplage verkrijgbaar via Happytowels.nl