Persbericht: Ecochick: nieuwe webshop voor ‘groene’ sex toys

Verbeter de wereld; verleid je geliefde eens op een verantwoorde manier!

Ecochick is een gloednieuwe webshop met een zeer ‘hot topic’, namelijk milieuvriendelijke seksspeeltjes. Klimaatneutrale condooms, biologisch glijmiddel en vibrators zonder weekmakers zijn een greep uit het assortiment. Duurzaam genieten is gezond voor mens en milieu!

Seksartikelen in vele vormen, kleuren en maten
Traditionele vibrators bevatten weekmakers, ftalaten, die het kunststof zacht en buigzaam maken. Deze stoffen zijn niet alleen gevaarlijk voor de gezondheid maar ook schadelijk voor het milieu. Gelukkig zijn er tegenwoordig alternatieve, veilige stoffen zoals silicone die uitermate geschikt zijn voor de vervaardiging van vibrators en andere seksspeeltjes. Silicone is flexibel, neemt snel de lichaamstemperatuur aan en is eenvoudig te reinigen. Dankzij silicone bestaan er nu veilige en duurzame seksartikelen in vele vormen, kleuren en maten, waarmee het ook tussen de lakens niet alleen leuker maar ook een stuk ‘groener’ kan worden

CO2 neutraal, fairtrade, ecologisch en bovenal: opwindend!
Alle artikelen van Ecochick zijn zoveel mogelijk klimaatneutraal, fair trade en ecologisch. De rubberplanters van de Love Pack condooms bijvoorbeeld krijgen eerlijke prijzen voor hun rubber en de milieuvriendelijke condooms mogen na gebruik bij het gft-afval. Ecochick’s massagekaarsen zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. Het kaarsvet is – omdat het niet te heet wordt – geschikt als massageolie die de huid voedt en verzorgt. En dan zijn er nog talloze geschenksets, body paints en body jams, handboeien en blinddoeken, fun candy en nog veel meer fijne, gezonde producten voor veel plezier in de slaapkamer. Veilig vrijen krijgt op deze manier een hele nieuwe dimensie. Verbeter de wereld; verleid je geliefde eens op een verantwoorde manier!

Echochick.nl
Miriam van den Bergh verzamelde voor haar webshop een keur aan milieuvriendelijke seksartikelen op een rij.  Haar missie is om het geitenwollensokken-imago van groene producten te doorbreken en tegelijkertijd om seksartikelen uit hun louche sfeer te halen. Een welgemeende combinatie.

www.ecochick.nl