Persbericht: Een zelfgemaakte poster als geboortegeschenk

Een poster als geboortecadeau of ter gelegenheid van de geboorte van je eigen kind? Vanaf nu is het mogelijk dankzij Zelfkaartjes.nl. Ga online heel eenvoudig zelf aan de slag om de perfecte poster te creëren.

Persoonlijke poster
Met verschillende illustraties, zoals bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst een poster ontwerpen. Dat is het idee. Er is keuze uit allerlei dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Kies zelf het lettertype van de tekst en een achtergrondkleur. Een eventuele eigen foto, maakt de poster nog persoonlijker.

Geen inspiratie?
Even geen inspiratie? Maak dan gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de baby- of kinderkamer, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met maskingtape. Een uniek cadeau of leuk voor jezelf. Het formaat van de poster is 30×40 cm.

Geboortekaartjes en uitnodigingen
Zelfkaartjes.nl biedt vanaf vorig jaar al de mogelijkheid om zelf geboortekaartjes en uitnodigingen te maken. Origineel, persoonlijk en snel klaar. Bepaal zelf de illustraties, kleuren en stijlen en de geboortekaart krijgt een heel eigen karakter. Voor iedereen is er wel iets te vinden in de uitgebreide beeldbank van Zelfkaartjes.nl. Behalve enkele en dubbele kaarten, zijn er drieluiken en vierluiken, evenals verschillende papiersoorten om uit te kiezen. Voor elk bijzonder moment, zoals geboorte, een huwelijk of Kerst, is er volop keuze.

Ga snel aan de slag op www.zelfkaartjes.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Zelfkaartjes.nl in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.