Persbericht: Een zomer vol avontuur met Circus Patz

img_2010Kinderen vervelen zich nooit met Circus Patz. Want avonturen kun je overal beleven: op de achterbank, op pad én thuis! Voor iedere situatie tovert Circus Patz een avontuurlijke oplossing uit zijn circustent.

Spannende ritjes
Het luisterboek van ‘Hoe jij de Onbekende Avontureneilanden ontdekte’ zorgt voor een achterbank vol avontuur. In dit luisterboek speelt het kind zelf de hoofdrol in de verhalen voorgelezen door Aart Staartjes. Vanaf de achterbank bepalen ze bovendien zelf de avonturenkoers met de bijgeleverde eilandenkaart en windkaartjes. Een spannend luisterboek voor tijdens die lange reis naar de vakantiebestemming voor kinderen vanaf 4 jaar.

Tekenen, schrijven en fantaseren
Net als echte avonturiers en ontdekkingsreizigers kunnen kinderen hun bevindingen nu altijd en overal vastleggen in de Tekenboekrugzak van Circus Patz. Met een etui voor potloden en stiften en een extra opbergvakje voor een pakje drinken en wat lekkers. Zodat kinderen ook onderweg naar hartenlust kunnen teken, schrijven en fantaseren.

Speurplezier thuis
Niet op vakantie dit jaar? Ideaal voor die regenachtige zomerdagen in Nederland is het Speurboek “Het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren”. Kinderen moeten zelf het mysterie oplossen aan de hand van bewijsmaterialen, foto`s, geluidsfragmenten en filmpjes. Deze zijn onder andere te vinden in het Zeer Geheime Handboek voor agenten van het Ministerie van Zeer Geheime zaken. Maar ook op de Zeer Geheime website van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken kunnen kinderen zoeken naar aanwijzingen die hen helpen het mysterieuze mysterie te ontrafelen. Urenlang plezier voor kinderen vanaf 10 jaar.

Ambassadeur van de fantasie
Oprichter Patz van der Sloot noemt zichzelf wel eens ‘ambassadeur van de fantasie’. Tegenwoordig lijkt alles maar normaal en vanzelfsprekend. Maar met zijn avonturenproducten wil Patz juist dat kinderen zich weer verwonderen, kriebels in hun buik voelen en hun verbeeldingskracht ontwikkelen. In samenwerking met schrijvers, illustrators en vormgevers geeft Patz vorm aan alle ideeën.

www.circuspatz.nl

Einde Persbericht

Bekijk alle beelden van CircusPatz in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.