Persbericht: Eerste stap op Nederlandse grond voor dieren van Anamalz

Anamalz houten speelgoeddieren komen helemaal uit Australië en hebben inmiddels hun eerste voet op Nederlandse bodem gezet. De houten Anamalz zijn er in vele soorten en maten. Er zijn wilde dieren, boerderijdieren, prehistorische dieren en een speciale Aussi-variant. Milieuvriendelijk geproduceerd en handmatig beschilderd met kindveilige verf scoort dit speelgoed hoge ogen en won het al diverse awards. Dankzij de combinatie van hout en flexibele materialen kunnen de speelgoeddieren in talloze verschillende poses staan en zitten. De vacht, manen of oren zijn meestal van textiel en zorgen voor een hoge aaibaarheidsfactor. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten in het nabootsen van de dierenwereld met deze grote collectie houten dieren.
Nieuwe puzzels
De dieren van Anamalz zijn de nieuwste aanwinst van Kiwkids.nl, maar er is meer nieuws. Het Amerikaanse merk Crocodile Creek creëerde een aantal nieuwe puzzels die niet mochten ontbreken in de shop: het zijn niet-vierkante puzzels in designdozen met thema’s als boerderij en prinsessen. Dit merk ontwerpt bovendien heel veel kwalitatief hoogwaardige producten voor kids zoals kleurrijke rugtassen,  eetgerei, schrijfwaren en speelgoed.

Flip: hobbelpaard én loopauto
Ook verkrijgbaar bij KiwiKids is de nieuwste innovatie van Wishbonedesign: de Flip. Dit hobbelpaard en loopauto ineen verandert moeiteloos en zonder gereedschap van de ene in de andere gedaante. Dankzij de vier zwenkwielen kan de loopauto diagonaal, zijwaarts en rondjes rijden. ‘Flip’ eenvoudig weer terug naar het hobbelpaard voor schommelplezier. De Flip won op de Negenmaandenbeurs op 22 februari de Baby Innovation Award 2012.

Geopend in Noordwijkerhout
Sinds een paar maanden is webshop KiwiKids niet alleen online te bewonderen maar ook in het echt: in november 2011 opende de stenen winkel haar deuren in Noordwijkerhout. Het sfeervolle pandje staat vol met houten speelgoed, kinderkameraccessoires en bijzondere cadeautjes. Zeker een bezoekje waard!

www.kiwikids.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie, high res. beeld of materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel. Het beeld van de winkel is ook in high res. verkrijgbaar. Hier nog wat low res. voorbeelden van beschikbaar beeld: