Persbericht: Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2015 bekend

Logo2015Deze week koos een vakjury de genomineerden voor de BabyStuf Baby Innovation Award 2015. Op de jurydag kwamen de meest uiteenlopende producten voorbij: van een inklapbare reiswieg op de kinderwagen tot een sneldrogende wasbare luier van nieuw materiaal en veilige strand­sokjes. De meest innovatieve producten werden geselecteerd en zijn te zien op www.babyinnovationaward.nl.

Vakjurydag
Ieder jaar presenteren tientallen nieuwe baby- en peuterproducten zich op de Nederlandse markt. De meest innovatieve, veilige en handige producten krijgen de BabyStuf Baby Innovation Award. Een vakjury maakte de eerste selectie uit 43 inzendingen en nomineerde 20 producten. De jury bestaat dit jaar uit: Mama Media Group, TNO, Daams Ergonomie, Consumentenbond, Buro Raak, PR-Bureau De Perswinkel en adviserend: VeiligheidNL. Het was weer een jurydag vol testen, voelen, presentaties en overleg, elk product werd uitgebreid besproken. Er werd gelet op innovatie uiteraard, maar ook gebruiksvriendelijkheid, design, vakmanschap en veiligheid kwamen aan bod.

Samenwerking
De BabyStuf Baby Innovation Award is een initiatief van Carola Siksma-Ruiters, babytrendwatcher en uitgever van consumenten­platform BabyStuf.nl en het vakblad Babywereld. Voor de organisatie van de award werkt ze nauw samen met partners als de Negenmaandenbeurs en Mama Media Group (van onder andere Fabulous Mama en Mama en Zo).

Het vervolg
Medio januari organiseert Mama Media Group de ‘Mama Jurydag’. Daarnaast kan iedereen in Nederland online stemmen vanaf 1 december. De stemmen van de vakjury, Mama Jurydag en stemmen via internet bepalen samen wie uiteindelijk de winnaar wordt. De winnaars worden bekend gemaakt op de Negenmaandenbeurs in februari. Daar zijn ook alle winnende producten te bewonderen voor alle bezoekers.

Kijk voor alle genomineerden op www.babyinnovationaward.nl

Einde Persbericht – voor meer informatie of groot beeld kun je bij ons terecht.

Genomineerden

 

Brecht Daams bekijkt Playgro Brecht en Lauri bekijken Cybex Cloud Q aandachtigJanneke probeert borstvoedingstop goed uit

Juryleden van 2015! Marianne met Jane Matrix aan de arm Mieke en Annewien lezen aandachtig Nader onderzoek voor de borstvoedingstop Onder de indruk van EasyWalker Mosey
Prima presentatie van Thule Reinier en Mieke buigen zich over inzending SES Zo werkt de Stokke Steps!