Persbericht: Goodbyn introduceert nieuwe broodtrommel: Bynto

De populaire grote lunchbox Goodbyn heeft er sinds deze maand een klein broertje bij: de Bynto. Deze handige broodtrommel bestaat uit 3 in plaats van 5 vakken en is ideaal voor gezonde snacks voor kinderen. Het hermetisch sluitende deksel zorgt ervoor dat voedsel niet van het ene vakje in het andere lekt. Een gevulde Bynto sluit aan bij de bento-trend van mooi en rijk gevulde broodtrommels. Net als de Goodbyn is de Bynto 100% voedselveilig en milieuvriendelijk.

Innovatieve broodtrommels
De broertjes Goodbyn en Bynto staan voor een hele nieuwe manier van eten, onderweg en op school. Door de verschillende vakken en het hermetisch afsluitende deksel blijft het voedsel op zijn plaats en kunnen er zowel droge als vochtige snacks mee in dezelfde trommel. Boterhammen zullen dus niet naar banaan smaken en fruitsalades blijven vrij van broodkruimels. Bij beide lunchboxes hoort een klein drinkflesje van 240 ml dat geschikt is voor zuivel, sap, smoothies en zelfs sladressing. De trommels kunnen probleemloos in de vaatwasser; ook de bijgeleverde stickers om ze mee te versieren zijn vaatwasserbestendig.

Veilig en duurzaam
De lunchboxes Goodbyn en Bynto hebben het FDA keurmerk dat 100% voedselveiligheid garandeert (ze zijn BPA-vrij, phthalate-vrij en loodvrij). Bovendien zijn de duurzame broodtrommels  volledig recyclebaar. Met de aanschaf van een Goodbyn of Bynto gaat er ook nog eens direct 1% naar de aarde terug. (www.onepercentfortheplanet.org/en)

Puur Speel Goed
In december 2010 haalde Puur Speel Goed als eerste de Goodbyn lunchbox naar Europa. Sinds deze maand is ook de Bynto verkrijgbaar. Half juli komen de nieuwe kleuren uit. Puur Speel Goed is een webwinkel die, zoals de naam al zegt, enkel pure en faire producten verkoopt. Zij hebben ook bijzondere rugtassen voor kinderen van het merk Beatrix New York waarin de Goodbyn en Bynto heel mooi passen om zo mee naar school te nemen.

www.puurspeelgoed.nl

Einde persbericht
Dit persbericht sluit goed aan bij het persbericht over de lunchtips van Leuke Lunch.
Voor meer informatie, high res. beeld of  materiaal voor fotoshoots, neem contact op met De Perswinkel.

Beschikbaar high res. beeld (op te vragen):