Persbericht: Grasonderjevoeten.nl presenteert nieuwe collectie Done by Deer

Grasonderjevoeten_NL_ 5 Schommel NeushoornDeens design voor de baby- en kinderkamer

Grasonderjevoeten.nl presenteert de volledige nieuwe collectie Contour van Done by Deer (voorheen Silly U) in hun webwinkel. Vanaf de eerste minuut waren ze groot fan van dit merk en ze haalden het drie jaar geleden als eersten naar Nederland. De nieuwe lijn bestaat uit kleurrijke en vrolijke Deense accessoires voor de baby- en kinderkamer. Van schattige knuffels tot handige meubeltjes. De producten zijn onderling goed te mixen en matchen, maar ook met de reeds bestaande collectie Zoopreme van Done by Deer.

Safaridieren in de hoofdrol
Eigentijdse, originele en functionele ontwerpen met een Scandinavische look. Dat is wat de collectie Contour van Done by Deer kenmerkt. Met grappige safaridieren in de hoofdrol, zoals: Nozo het nijlpaard, Zebee de zebra, Raffi de giraffe en Croco de krokodil. Alle producten zijn uitgevoerd in zachte pasteltinten, zwart-wit contrasten of opvallende, felle kleuren.

Opbergdozen en kinderservies
De collectie bestaat uit tal van accessoires om de kinder- en babykamer mee te verrijken, denk aan: een prachtige set opbergdozen, zoet kinderservies, zachte kussens die de show stelen op de bank of het bed en een praktische verschonings- en aankleedkussen. Stuk voor stuk producten met bijzondere details, die vingertjes en oogjes dolgraag willen ontdekken.

Grasonderjevoeten.nl
Producten aanbieden die een goed gevoel teweegbrengen, met een zo klein mogelijke ecologische footprint. Dat hebben de oprichters van Grasonderjevoeten.nl voor ogen met hun webwinkel. Naast de leuke kinder- en babylijnen zijn er op de website ook duurzame, niet-alledaagse spullen voor in en rond het huis te vinden. Door de simpele, basic en Scandinavische designs sluiten de collecties van Grasonderjevoeten.nl naadloos op elkaar aan.

Kijk voor de gehele collectie van Done by Deer op www.grasonderjevoeten.nl

Einde persbericht

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van Done by Deer in De Persbeeldwinkel.