Hamamdoeken Happy Towels voortaan van biologisch katoen

Persbericht: Hamamdoeken Happy Towels voortaan van biologisch katoen

Happy Towels presenteert met trots: biologisch katoen. Vanaf dit jaar is er in de hamamdoeken van het Nederlandse merk geen enkel draadje vervuild katoen meer te vinden. Dat is beter voor het milieu én de huid. Hoe je weet dat het écht biologisch is? Happy Towels zet elke aankoopbon van katoen op de website.

Extra lang en zacht
Happy Towels heeft twee lijnen hamamdoeken: een van katoen én een gemaakt van zachte bamboevezels met katoen. De doeken zijn stuk voor stuk zacht en absorberend. En alle Happy Towels zijn extra lang; maar liefst 2.10 meter. De lengte maakt ze ideaal voor op het strand, als omslagdoek of voor thuis over de bank. Naast heel praktisch, zijn de hamamdoeken door de bijzondere kleuren en opvallende dessins, ook nog eens een lust voor het oog.

Verbeter de wereld, begin bij je handdoek
Verbeter de wereld, begin bij je handdoek. Dat is de lijfspreuk van Happy Towels. Het bedrijf is enkele jaren geleden opgericht door Cor Sandburg. Hij maakte een reis door Turkije, waar hij wever Metin ontmoette. Geïnspireerd door zijn unieke weeftechniek en de kwaliteit van de hamamdoeken, richtte Cor Happy Towels op. Daarmee brengt hij de hamamdoeken van Metin niet alleen naar Nederland; Cor verbetert ook de regio waarin ze gemaakt worden: een deel van de opbrengst gaat naar een Turks doel dat studiebeurzen verstrekt aan meisjes uit arme gezinnen.

Bekijk het merk op www.happytowels.nl.

Voor meer informatie kun je bij ons terecht. Bekijk alle persbeelden van dit merk in De Persbeeldwinkel.