Persbericht: Happy Whatever presenteert nieuwe collectie vaas-kaarten op ShowUp

Vouwvaas, vaaskaart of kaartvaas; Vazen die je kunt versturen in een envelop, dat zijn Happy Hugs. Tijdens ShowUp 2018 presenteert Happy Whatever haar nieuwste Special Collection kaart-vazen. De nieuwe dessins zijn ‘Dazzling Sky’ en ‘Midnight Gaze’, betoverend geschilderde luchten van de hand van IsaBella Illustrations.

Post die blijft
Opgegroeid in het buitenland onderhoudt Irene van Nes het contact met oude bekenden vaak via internet. Het verkleint afstanden, haalt ver dichtbij, maar maakt het contact ook snel vluchtig. Irene ontdekte wat een waardevolle, persoonlijke aanvulling ‘echte’ post als tegenhanger voor dit vluchtige online contact kan zijn.
Toch belandde ook deze papieren post uiteindelijk vaak in een doos of de prullenbak. Zo begon een zoektocht naar manieren om van ‘snailmail’ een blijvende herinnering te maken. In een ziekenhuis zag ze een sapfles met een bos bloemen erin, en dacht: ‘Wat als je een vaas in een envelop kon stoppen?’ Zo ontstond het idee voor Happy Hugs: Wenskaarten die je tot een prachtige vaas kunt vouwen. Schuif ze om een fles of glas en je hebt post die blijft.

Collectie
Happy Hugs bestaan sinds 2017 als Basic collectie: 4 verschillende modellen verkrijgbaar in 3 effen kleuren: ‘Blushing Pink’, ‘Lucky Green’ en ‘Stardust Copper’.
De kaarten zijn gemaakt van hoogwaardig HVO papier, uiteraard met FSC keurmerk.
Nieuw zijn de Special Collections: bedrukte versies van de kaarten, gemaakt in samenwerking met illustratoren. De eerste Special Collection bestaat uit 2 series, geschilderd door IsaBella Illustrations. Vanuit haar liefde voor natuur en aquarel ontstond al de ‘Leaves’ serie, met de dessins ‘Paradise Leaves’ en ‘Botanical Leaves’. Ook de tweede collectie is nu beschikbaar, met daarin haar nieuwste ontwerpen ‘Dazzling Sky’ en ‘Midnight Gaze’.

ShowUp
Happy Whatever presenteert de nieuwste Special Collection by IsaBella op 2 en 3 september 2018 op ShowUp 2018 (standnummer E.273). Uiteraard zal de hele collectie te bewonderen zijn tijdens dit event; mooi op tijd voor de decembermaand, waarin tijd voor elkaar, herinneringen maken en post zo’n grote rol spelen. Alle collecties zijn ook te zien op www.happywhatever.nl.