Persbericht: Hooggeëerd publiek. KnuZi presenteert: het theaterbed

Knuzi_COM_DSC_4379cKnuZi komt dit seizoen met een heel bijzonder bed: het theaterbed. Dromen van een carrière als goochelaar, uren toneelspelen of gewoon slapen, het kan allemaal met dit nieuwe kinderbed. Vakkundig gemaakt en van hoge kwaliteit.

Compleet met tribune en verkleedrek
Een knap staaltje vakmanschap van KnuZi resulteerde in dit opvallende kinderbed dat zowel bed als podium is. De dubbele wanden zakken overdag via een speciale constructie boven het matras waardoor er een podium ontstaat. Het trappetje voor het bed is verplaatsbaar en dient tevens als tribune en opbergkist. De bedombouw is geschikt voor een matras van 90×200 cm en het podium kan maar liefst 100 kilo dragen. Leuk detail: KnuZi heeft ook een bijpassend verkleedrek. Dit verkleedrek en ook een extra bankje voor publiek kleden de kinderkamer verder aan. Dit complete theater zal ieder kinderhart sneller doen kloppen.

Vakmanschap op maat
Het theaterbed is handgemaakt in Holland en is verkrijgbaar in alle kleuren. Houten sterren of bijvoorbeeld maskers erop gemaakt? Luiken in het theater? Alles kan in overleg met KnuZi. Zelfs beddengoed en bijpassende gordijnen in een stof naar keuze zijn mogelijk. Zo krijgt ieder kind zijn eigen, exclusieve theater in huis.

Kijk voor meer informatie op www.knuzi.com

Theaterbed van Knuzi
Theaterbed

Theaterbed van Knuzi
Theaterbed

Theaterbed van Knuzi
Theaterbed

Theaterbed van Knuzi
Theaterbed

Kledingrek van Knuzi
Kledingrek

Kledingrek van Knuzi
Kledingrek

Bankje van Knuzi
Bankje

Knuzi_COM_strip(1)