Persbericht: In de kijker bij de Persbeeldwinkel: stationery

SfeerfotoVoor op die lange winteravonden bij de open haard is er niets fijner dan weer eens in de pen te klimmen. Ouderwets brieven schrijven wordt met het prachtige stationery van tegenwoordig weer een verheven kunst. Maar ook scrapbooken, stempelen en zelf cadeaulabels maken zijn leuke bezigheden voor de koude winteravonden. De Persbeeldwinkel dook in de wereld van papier en zet de leukste shops en producten op een rij:

Dromerige stijl
Het briefpapier en de ansichtkaarten van Nikkidotti zijn echte blikvangers. De lieve en dromerige stijl van de illustraties is kenmerkend voor deze ontwerpster. Vosjes, vogels en andere dieren zijn een terugkerend thema. Eenvoudige dierenstempels maken het briefwerk helemaal af.

Inpakken een feestje
Vrolijk zijn de papierwaren van Dreamkey zeker. Sneeuwmanstempels, goodiebags, gekleurd plakband, labels, inpakpapier en zelfs confetti maken van ieder project een feestje.

Winkel van Papier
Voor alles wat met papier te maken heeft, is er natuurlijk de Winkel Van Papier. Maar naast briefpapier, enveloppen, schriften en boeken verkopen zij ook de leukste accessoires zoals stapelbare potloodjes en pennenwraps.

Keep calm, Write on
Studio Stationery biedt ook een uitgebreid assortiment aan notitieblokken – met de heerlijke tekst “Keep calm, Write on” – , masking tape, stempeldozen, miniblikjes, fluorstiften en labels om de mooiste dingen mee te maken.

Museumstuk als kalender
De Stendig Kalender 2014 is uit en verkrijgbaar bij Kleur op tafel. Deze zwart-wit kalender van reuze formaat (91.5×122 cm) is een design statement op zich. In 1966 ontworpen door de Italiaan Massimo Vignelli én onderdeel van de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York geven dit meestermuurwerk echt cachet.

Notities, werkboeken en tassen om het in te stoppen
Last but not least: SiS original. Zij hebben alles voor de (mobiele) werkplek. Bijvoorbeeld leren hand- en werktassen, de My Paper Bag, en duurzame suède en houten notitieboekjes. Maar ook inspirerende werkboeken, iphone hoesjes en brievenhouders; eigenlijk alles om stijlvol mee voor de dag te komen.

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van stationery in de beeldbank van De Persbeeldwinkel,
alles direct te downloaden in high-res.

nostalgische notitieboeken semikolon IMG_2469StudioStationeryNL_abc my paper bag Ke_009_2 sneeuwpop Confetti 2 IMG_2677 IMG_2551 schriftjes_stapel_WvP pennen_potlood pencil_wrap_mid StudioStationeryNL_snorren StudioStationeryNL_foto 80