Persbericht: Innovatieve voedingsbeha met gelbeugel wint BabyStuf Baby Innovation Award 2014

carriwelbabystufaward (1 of 1)
De GelWire™van Carriwell won vandaag op de Negenmaandenbeurs de BabyStuf Baby Innovation Award 2014 in de categorie Feeding. De GelWire™ voedingsbeha is de allereerste beha met een zachte, flexibele gelbeugel in plaats van een metalen beugel. ‘Waar metalen beugels kunnen zorgen voor afgeknelde melkkliertjes en borstontstekingen, geeft de revolutionaire gelbeugelbeha dezelfde steun maar het comfort van een zachte, naadloze beha’ aldus het persbericht van de award. Eerder dit jaar won de bh ook al in Keulen de Kind & Jugend Innovation Award 2014 en in België de Baby Product Award 2014.

Innovatieve gelbeugel
Tijdens de zwangerschap en voedingsperiode veranderen borsten continu van vorm en grootte. Harde metalen beugels zijn daarom ongeschikt en kunnen zelfs borstontstekingen veroorzaken door melkkanaaltjes dicht te drukken. Voor vrouwen die toch graag de steun van een beugel willen ervaren tijdens hun zwangerschap en voedingsperiode is er nu de revolutionaire GelWire™ beha. De soepele siliconen beugel wordt warm op de huid en vormt zich naar de borst zodat hij altijd de juiste pasvorm heeft.

Groeit twee maten mee
Geheel passend in het Carriwell-assortiment is ook deze beha van zachte, ademende naadloze microfiber. Dankzij de speciale weeftechniek kan de beha maar liefst twee maten meegroeien zonder aan steun in te boeten. De beha is hierdoor geschikt vanaf het begin van de zwangerschap én ideaal voor borstvoedende moeders waarvan de borsten tussen voedingen in van maat veranderen. Bij iedere bh zit bovendien gratis een ‘extender’ om indien nodig bij de sluiting van de bh extra ruimte te creeëren. Verloskundigen, kraamverzorg­sters en lactatiekundigen raden de GelWire™ voedingsbeha aan als ‘veilige beugelbeha’.

Carriwell
Het Deense bedrijf Carriwell is reeds 17 jaar actief in de zwangerschapsmarkt. Zij onderscheidt zich van concurrenten door een totaalpakket aan te bieden: van naadloze lingerie, lingerie met kant, borstvoedingskleding en de organic cotton lijn tot accessoires (zoogcompressen, buikbanden, netbroekjes, kraambustiers etcetera). Bovendien levert Carriwell enkel kwaliteitsproducten en staat het merk in talloze landen bekend om haar naadloze, comfortabele microfiber lingerie voor de zwangere of borstvoedende vrouw.

Kijk voor alle producten van Carriwell op www.carriwell.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Carriwell in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

CarriwellNL_GelWire Bra_White_BLACKCarriwellNL_GelWire Bra_White drop2CarriwellNL_3100 Gelwire Bra WhiteCarriwellNL_3100 GelWire Bra BlackCarriwellNL_(405)_seamless_light_support_panty_highresCarriwellNL_OC_02bewerkt