Persbericht: Juriste start ‘Law Store’ voor ondernemers

Viva400-winnares Charlotte Meindersma volgt haar eigen koers en ontwikkelde de Law Store, een nieuw concept in Nederland. Ondernemers kunnen in haar webwinkel terecht voor kant-en-klare documenten, handige formulieren, workshops, checklists en boeken op juridisch gebied.

Eerste juridische webwinkel
Charlotte’s Law Store is de eerste juridische webwinkel in Nederland. Het idee erachter is dat ondernemers zichzelf kunnen voorzien van de juiste juridische informatie, documenten, (e-)boeken en formulieren. Een one-stop rechtenshop dus. Maar het blijft niet bij papieren. De ondernemer kan ook een kopje ‘oploskoffie’ bestellen in de winkel. Dit staat voor een juridisch adviesgesprek met Charlotte Meindersma zelf, onder het genot van een kopje koffie dat alles oplost. Uiteraard kan het gesprek ook op afstand, via Skype of Facebook-messenger, plaatsvinden.

Voor fotografen heeft Charlotte een speciaal (e-)boek met alle juridische kennis voor dat specifieke beroepsgebied, zoals auteursrecht en portretrecht (onderwerpen waarover ze ook workshops geeft). Andere publicaties van haar hand zijn onder andere ‘Eerste Hulp Bij Online Gedonder’, een juridisch zelfhulpboek voor webwinkeliers. Uiteraard verkrijgbaar in Charlotte’s Law Store.

Collegiaal advies
Voor haar collega-juristen ontwierp Charlotte de training ‘Online Marketing voor advocaten en juristen’. Hierin bespreekt zij hoe haar collega’s het internet optimaal kunnen benutten. Van gratis mogelijkheden tot betaalde advertenties. Aan bod komen contentmarketing, inboundmarketing en ‘social media’-marketing. Ook leert de deelnemer hoe hij zijn eigen website kan optimaliseren en hoe hij kanalen van derden kan inzetten.

Over Charlotte Meindersma
Charlotte is een zelfstandig juriste die ondernemers helpt om juridische obstakels te overwinnen. Dit doet ze onder meer in de vorm van juridisch advies, het opstellen van documenten en het geven van verschillende workshops. Dankzij haar blog, oploskoffie-gesprekken, Law Store en workshops maakt zij de gecompliceerde juridische wereld duidelijk en toegankelijk voor ondernemers. Haar innovatieve aanpak leverde Charlotte afgelopen november de titel Viva400 op, in de categorie Online. Viva400 is een lijst voor jonge, succesvolle en inspirerende vrouwen.

Meer informatie over Charlotte Meindersma is te vinden op www.charlotteslaw.nl

Bekijk alle beelden van CharlottesLaw.nl in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

Eerste Hulp Bij Online Gedonder van Charlotte’s Law

Eerste Hulp Bij Online Gedonder