Persbericht: KipKep genomineerd voor Baby Innovation Award

In 2015 won KipKep de Baby Innovation Award en nu is het merk voor de tweede keer genomineerd. Een vakjury van de Baby Innovation Award 2018 beoordeelde hun nieuwe verzorgingstas op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design en veiligheid. De ruime tas ‘KipKep Napper Changing Tote’ is één van de vier genomineerden op het gebied travel & safety. Bijzonder is het speelmatje aan de buitenzijde van de tas, dat gemakkelijk met drukknopen aan de tas bevestigd is.

Back to basic met een stoer tintje
Deze hip vormgegeven verzorgingstas – onderdeel van de Napper-serie – biedt voldoende ruimte voor alle babyspullen en heeft handige opbergvakken. De tas bestaat uit een waterdichte binnentas met drie insteekvakken. Voor waardevolle spullen als een portemonnee, mobieltje en sleutels is er een verborgen vak met rits. Dankzij de universele wandelwagenbevestiging gaan alle babyspullen gemakkelijk mee met de wagen. Natuurlijk kan de tas, wanneer deze vies is, in de wasmachine gewassen worden.

Onderzoek TU Delft
Lianne, een studente van de TU Delft, kwam met haar concept bij KipKep langs. Uit haar onderzoek bleek dat ouders behoefte hadden aan een basic tas zonder drukke kleuren en vol bloemen. In de grote hoeveelheid aan vakjes raakten spullen eerder zoek dan geordend. Maar wat vooral opviel was dat iedere ouder wel een dekentje of speelkleedje bij zich had wanneer ze de deur uit gingen. De Tote Bag van KipKep is heel praktisch ingericht, zodat moeders al hun spullen in één tas kunnen doen en gelijk een speelmatje bij de hand hebben. Deze verzorgingstas heeft de nominatie dubbel en dwars verdiend.

Voor binnen en buiten
Het zachte speelmatje, bevestigd aan de buitenzijde, is handig om daarop een kindje te laten spelen, te verschonen of neer te leggen. Eén zijde is gemaakt van zacht katoen, de andere zijde heeft een waterdichte pvc-vrije coating. Hierdoor is het speelmatje perfect voor buiten tijdens een picknick.

Kipkep blijft vernieuwen
KipKep is een hip merk met trendy producten voor de verzorging van baby en kind: eigentijds, handig en natuurlijk mooi. Naast de genomineerde verzorgingstas lanceerde KipKep dit najaar nog meer nieuwe producten. Met de comfortabele Blijf-Sokjes hebben baby’s geen koude voetjes meer: dankzij de speciaal ontwikkelde ‘blijf-zones’ blijven de sokken goed zitten. Het Napper Luieretuitje en Verschoonmatje is sinds kort verkrijgbaar in de nieuwe kleuren Crossy Black, Ziggy Grey en in februari 2018 ook in Ziggy Pink. Het etui met doekjesdispenser heeft een tijdloos design en past onder de band van het matje, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Kijk voor meer producten op Kipkep.com.